Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitajte text ne samo naslove, čovjek je u pravu
@OsmanSedmanagic Pa normalno, lako mu je štrcat po licemjerima i licemjernim izjavama
@OsmanSedmanagic Po čemu je u pravu? Po tome što kaže da "...nisu svi koji su osuđeni u Haagu ratni zločinci"? Pa šta su onda?! Po toj logici potreban je novi Sud da nam da neki kriterij po kojem ćemo određivati ko jeste a ko nije zločinac.
Dalje, obrana Gradačca i Brčkog je imala konstantnu pomoć HV topništva u cijelom periodu rata pa čak i za vrijeme sukoba HVO-ABIH.Da li je HVO počinio određene zločine nad Muslimanima-bošnjacima -jeste kao što je Armija BIH počinila zločine nad Hrvatima još više za što postoje egzaktne brojke.1082 hrvatskog civila je ubila Armija BiH, postojao je 331 logor Armije BiH.
Kakvog Brčkog to su Srbi držali ti si vjerovatno polupo lončiće sa nekim drugim mjestom?
Hahahahahahaha,najaci kometar koji sam cuo od Milanovica,jos ce mi iz antipaticnog preci u simpaticnog
Nista ...sad Bakir nek odlikuje Martica
Milanovicu pozitivno si me iznenadio...zachepio si Bosnjama usta ovim svojim izjavama, posebno glede velicanja ratnog zlocinca Rasima Delica
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Razumijem da je većina likova koji su zaduženi za šovinističko komentiranje na ovom portalu .prisiljena na to zbog održavanja kakve-takve egzistencije. Posao ne možeš dobiti bez SDA, ne možeš ga održati bez malo, evo ovakvog "prekovremenog". Međutim, SDA se, presvlačenjem KOS-ovih kadrova već tijekom 1992. deformirala i postala kvazinacionalistički politički konstrukt koji radi za svoje istočne gospodare. Garašanin i Malthus. Gadljivo.
obraz đon
Neko eko ima šubaru A neko eko šarenu kukulju Šta to, zato, ima Mujo naš Mujo i dalje ima svoga Sulju
Uspostavom marionetskog Borisa Miloševića otvorena vrata za ponižavanje Bošnjaka - zašto zato što je to jedini način da se Hrvati malo osjećaju bolje u svom bedu.
Izetbegović je primio Velered kraljice Jelene 1995 kao Predsjednik Republike BiH za zasluge a ne za genocid nad Hrvatima i to je tako i rečeno prilikom uručivanja ordena. Milanović se igra Mijavelija a to se obično kao bumerang vraća u lice. Živi bili pa vidjeli.
Alija je Tuđmanu predao Mostar i ostala mjesta koja je HVO napao, zato ga je ovaj počastio.
Nije Alija imao nista protiv toga ali imam ja. Mene je taj isti Alija te iste godine ostavio hrvatima pod noz!! I ne dano mene nego cijeli Mostar ali na zalost vecina ih prica samo sto od drugog cuju. Malo ko ima svoje misljenje i stav orema svemu tome. Poserem i Tuđmana i Aliju i Miloševica i Karađica i Mladića i Praljka i sve redom. Život ste mi uništili klošari!!
Da Alija je dobio to odlikovanje i sam od sebe je napravio dvorsku ludu u Zagrebu da bude odlikovan od dokazanog agresora. Ali to isto odlicje je trebao dobiti i Zagrebacki muftija Sefko Omerbasic preko kojega je Tudjman uspio ubjediti Aliju da zaustavi onu ofanzivu 4-og i 1-og (Sarajevskog korpusa ARBiH) kada je kompletna zapadna Hercegovina bila pred padom. Tada je Alija po ko zna koji put izdao svoju ARBiH i fakticki ustupio Tudjmanu Mostarski region.
@Spectatorr I Alija nije stao samo na tome. Expresno je smjenio generala Sefera Halilovica planera te akcije za "izbijanje na more", da bi se na istoga izvrsio neuspjeli atentata kada gine Seferova zena. Puno je toga Alija "uradio od cibuka" i svi mi znamo da mu nije "maslo za Ramazana", ali ono sto nakon rata radi njegov sin Bakir zajedno sa svojom hanumom predstavlja najperfidniji oblik specijalnog rata protiv gradjanske BiH. To su fakti koji govore sami za sebe.
Sta ce Hrvatska, ima samo jednog predsjednika! :)
Nikad te nisam mirisao Milanovicu, al sad si mi malo porastao u ocima, mrvicu
"...i istocni i zapadni susjed odlicno znaju da su izgubili rat protiv Bosne,politicki,a bogami i sa znacajnim ljudskim gubitcima...Hag ih je presudama za Genocid i UZP zauvijek zakovao za dno...odlikujuci zlocince i brigade koje su oni vodili zele pred pukom prikriti uzasan poraz i odrzati mu ublehu da ce uz pomoc antimusl.agende ipak uspjeti srusiti Bosnu..."