Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Zagrebe, od Džonija do Зорана! Sunovrat!
Ode u Travnik da zavrsi fakultet 😂
Zorangutan pušten iz kaveza
Koje auto vozi, pitam za jarana
Iznad tesnja sunce sija al otkazano
Najveca zabluda bosnjaka je da je bosna njihova drzava.svi komentari ko sto je doso.pa nije bosna samo muslimanska drzava.u srcu evrope da traze islamsku drzavu po.mjeri jednog naroda je veca zabluda nego srba i hrvata da se mogu pripojiti drugim drzavama.
Otkazan Put .
Ma ja. Nece tamo gdje mu je stara bila.
Sta ce guba ovdje
Milanovic obilazi mjesne zajednice koda je nacelnik opcine a ne predsjednik drzave.
Zoki Tuki
Ide da riješava Hrvate u Srednjoj Bosni oni su najveći problem za podjelu Bosne, sad kako: 1) Ako Bakir učestvuje u dogovoru onda će iseliti Hrvate iz Srednje Bosne u Kamenjar ili Krvatsku 2) Ako Bakir ne učestvuje onda ostavčka Hrvate 5-10 godina da se smire, pa kad zaokruže Kamenjar onda će zasuti kmekanje,, Majoneza, pa ako treba aktivirat će i Kolindinu terorističku mrežu kako bi taj dio Svete bosne OTELI.
I po dilera po kokain svratiti, ovaj što sad šmrče pomiješan sa deterdžentom.
Dobro došao predsjedniče
Krme u rangu Milorada.
K nozi cuko.
Dolazi nebi li izazvao kakav incident. Slično Vučicu u Srebrenici 2015. Svaka provokacija će doći na naplatu . A platit će je Hrvati srednje Bosne
Kakvu li će mudrost danas izjaviti?