Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRODAO SE I UHLJEBIO SE PAPAK!☝️
@AntiB00T Brzo prođu četiri godine. A onda i on i Željko i DF idu u mirovinu ! Dosta je obmanjivanja birača.
Savjetnici političkog diletanta Željka Komšića su najobičniji jebivjetri i budžetski uhljebi, poput izvjesnog i samoproglašenog političkog analitičara Slavena Kovačevića, Rusmira Mesihovića- Šanke, Zorana Mikulića... Sve gori od goreg...
Željko kao i obično rastura kao hinja sve što ima veze sa SDP. Rasturač lijevice i najveće vnago u politici.
U kojem paralelnom svemiru živi ovaj alkos Komšić? Čuj savjetnik za NATO integracije? Kako misli pristupiti NATO-u kad je pola države tj. RS protiv? Tom logikom onda može imenovati i savjetnika za očuvanje dinosaura i zmajeva.
@Gudin Dinosaura da, ali zmajeva kao i bogova ne (imaginarna bića)
koga libo racku sta hoce genocidna?federacija hocee,bosnjaci hoce hrvati hoce srbi potpisali, laku nic i prijatno!!! a mozete neku novu komisiju formirati za licne potrebe ahahahahah
Pametni ljudi ne gledaju ko je iz koje stranke ,ni ko je podoban, vec gledaju ko je sposoban.
SDP vec godinama propada i umjesto da potrazi pomoc oni rastjeruju sve ...
Za vas koji kažete da je ovaj smetjar, Nikola Tesla, da kažem, da ste vi nepismeni idioti. Ovaj klošar je kriminalac, epskih razmjera.HDZ ga je postavio u Odjel prostornog uređenja. gdje he uzimao pare, ta povrat stanova.Treba ženu Ines da podmiri. I sada se prodao za pare. Ljigo sa dna kace.
jad i tuga..koga on uzima. ovaj mrzi Hrvate više od Komsica. gledao sam ga na FTV. ali oni ne žele drugcije. sve Hrvati koji su se odrekli svojih..
VinkoCar@ Kakva god mu bila parola on je tvoga Dragana Karađorđevića naguzio! A i tebi lijepo, topiš se od sreće!
Zeljko je TITO , jos da i Bjedic i ovi iz TK SDP a predu u DF i to je to ...
dobio frajer pedalu iz stranke, sejdo ljude u crno zavija
POJASNIO I OBJASNIO DAMIR NIKŠIĆ! Zato i jeste bivši član.