Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam sta ovaj glavonja prica i predlaze! jos par dana i vlast pa-pa
Kad vidim onda vjerujem! Problem kod SDA je sto oni fantasticno napisu sta treba i obecaju, al zato i slazu ko psi.
@wana da ste bivseg dorektora koji je pare izvukao iz GRASA kako treba procesuirali i vratili pokradene pare u GRAS mogli ste 5 tramvaja novih kupiti!
Mega kriminal u najavi.Sve po starom.
Na mjestu grasa niknuce neboderi neselektivnim gradjenjem visespratnica,ostace tramvajski saobracaj a gras ce sahranit sda u narednom mandatu tj.autobuski i minibuski saobracaj.Dobar menadzer sa vizijom bi trolejbuski mogao unaprijedit ubacivanjem kapitala i odnosom drzava-privredno drustvo 51-49% dovesti na evropski nivo.
Ne kontam sta ovaj lik vise radi tamo i on to ko s poslom kao da ga rumenko nasljedjuje u vladi KS harci narodne pare u besperspektivnu firmu koja zivi zadnjih 22 god.od donacija kine,japana i turske.kupili od srbije 24 zglobna ikarusa koji su odavno na deponiji reciklaznog materijala cibos
Kakav pogani smrad koji zna da leti naglavacke iz javnosti a najvjerovatnije u zatvor pa izmisljaju ovakve gluposti. Grasu nema spasa, prestanite sipati novac u rupu bez dna da bi se Jusufranic i njemu slični bogatili
GRAS treba ugasiti, a javni saobraćaj dati u koncesiju i ćao. Za 2 mj bi pruga bila sređena, a tramvaji novi. Kao i trole. Privatnik ne trpi 100x remont stare opreme. Ne isplati se. Isto kao što ne bi trpio ni ovu prugu.
Ja vidi mu face...pitam se vozi li se on ikad tramvajem koji mi klepeće stalno ispod prozora
To investicije da se novi uhljebe.
zaduzuju gradjane da zadovolje uhljebe ili ti sipaju vodu u bure bez dna. Gras rasformirati na atome pod HITNO
Opet sipate vodu u rupu bez dna.GRAS treba ukinut i rastjerat to leglo neradnika i lopova,novu firmu privatnu osnovat i naplačivat kartu po dužini vožnje.