Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo kvalitetno se ne brinem, to nema šanse da bude. Više me brine ovo sistematično... To generalno znači da će se put rekonstruisatii narednih 20 godina.
Gledaj ti trojice jadnika na četvrtoj slici, k'o oni se nešto pitaju
Hoce li se iko sjetiti na trebevicu da napravi vidikovac, ko god se popne zicarom, moze samo gledati u drvece koje zaklanja pogled na grad, da covjeka sa motorkama bi ono mogla rascistiti.
Valjda se neko sjetio da je na ovoj cesti prijeko potrebna ulična rasvjeta, ili barem ostaviti instalacione cijevi da se za par godina ne kopa asvalt!
Konacno da se i to rijesi. Poslije odlaska na Trebevic, odlazak na stelovanje trapa obavezno.
Obavezno da MUP KS postavi policijsku stanicu na Trebevicu, kao što ima na Igmanu
Gledaj ima asfalta za 2 hotela na Trebevicu.....a nema kad VIK izrovi cijev na pola ceste ili centralno grijanje trotoar prokopa nego samo obaspu pjeskom rupu....
I sa najblizeg drveta otkinu granu I zabodu u TU rupu nasutu sa sljunkom (tucanikom)
rece Direktor i smoci noge do koljena, promocise mu cipelice i ovlazise mu carapice na novoj cesti kvalitetno urađenoj prosle godine.
ko i sve sto radite kvalitetno... eno vam sve nove ulice propale i poplavile, glavna ulica u sarajevu potez zmaja od bosne ko jezero poslije kisice, isto i kod zeljeznicke stanice, o labuđem jezeru na podvoznjaku u buca sitiju pjesme su napisane, o kruznom toku na dobrinji pet isto...
HAHAHAH, KAO OVAJ STO STE URADILI OD GRBAVICE PREMA VRACAMA, 2 CM ASFALTA, PREKRILI SAHTOVE , NISU ZAVRSILI ON SE VEC DIGAO .))))) SDA GRAD NEDAJ BOZE NIKOM
Ovaj pored Zolje je zaposlen po službenoj dužnosti kao "kišobrandžija"... :D
Ispravite grešku, nije Selvedin Mulić nego Selvedin Mujić.
drama jarane ahahaha
Kvalitetno, nego šta! Pod uslovom da to "struka" zna uraditi kvalitetno, a da će se nešto uraditi kvalitetno, valjda se podrazumijeva?
Kvalitetno i sistematično do prve jače kiše - kaza Zolj i ode organizovati mevlud, nebili umilostivio Allaha za par sunčanih dana, bar dok asfalt ne izliju.
Najbolje je ovo kao oni to obilaze, odu, poslikaju se, nesto ko fol pricaju i odma to izlazi po portalima. Međedi jedni, ustedite te pare sto se vozate do gore bezveze, prolazili ste vise puta i sigurno znate stanje i bez da odete.. Prve slike trebaju da budu inzinjeri na tom gradilistu, a ne vi papani jedni