Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba price za malu djecu... Cuj radi sad jedan lift. Radi sve vec ocigledno su politicke igre u pitanju.
Jahorina…...isti narod , ista genetika, a ipak toliko razlicita gramatika
BUDNJU ZA DIREKTORA...
Kako je SDA POSLOZILA SVE KOCKICE..UNISTAVAJ.SABOTIRAJ,NEK SVE PROPADA..KAKO VAS TREBA ISTRJEBITI..KOJA STE POGAN..
Radnici ZOIa koje je sda godinama uhljebljivala vracaju dug svojoj stranci tako sto vrse sabotaze rada ski liftova i opreme. Da sam na mjestu Magode, svima uruciti otkaze i sve ponovo.
Haha e moji eksperti,najsmnesnija vlada ikad
Ova sva nasa prirodna bogatstva treba, NE prodat, nego dat dzaba nekom strancu da iskoristi maksimalno, bar se necemo brukati. Ovi kokosari znaju samo ovako podapinjati jedni drugima na stetu narodu koji im daje platu. Gdje god se okrenes zelena kuga je unistila i zapustila, a marku nije ostavila za sobom.
SDA uhljebi sabotiraju i unistavaju skijaliste na Bjelasnici vec mjesecima.Nema veze, kad se na narednim izborima SDA pomete, i vi cete traziti drugi posao.Koja je to kriminalana hobotnica, koja je u stanju da ugrozava zivote ljudi, da sabotira napore ljudi da naparave nesto u ovoj raspaloj drzavi.Ali nece dovijeka SDA bando.
šta li se ovdje dešava, stvarno se puno uradilo u zadnje vrijeme, i sad pred pocetak sezone ova dešavanja...
Cuj poravljen. I da pustim dijete na to!!!!
dabogda vam sve prestalo radit
Polahko sad ce biti TRAFIKA po bjelasnici bolje nego zicara 😊
NAJBOLJA VLADA IKAD. PRAVI GRAĐANI SARAJEVA IZAĐIMO NA ULICU NIKAD OVAKO DOBRU VLADU NEĆEMO IMATI.MORAMO SE BORITI PROTIV SDA HOBOTNICE.
I ptice na grani znaju ko stoji iza sabotaza! Zna se ko je najvise profitirao tim sabotazama! To se moze rijesiti vrlo lako, napraviti sačekušu i sprašiti šanžer među rogove djikanu.
@ivanabaltic Reci ko!
Ma da mi plate fala, evo me pod jorganom a vunene čarape na nogama😂😂😂😂😂
@Bosanka44176 A kapa?????ne zaboravljaj....
@lxew ma loša mi cirkulacija otkad znam za sebe.@gooUser155 imam prijateljicu koja i kapu stavi😂😂😂😂 ali meni je samo po rukama i nogama skoro uvijek hladno