Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sve slike u članku su slike Starog mosta
To je Lejla slikala za tebe :)
Nije Lejla, Lejla je super naspram ove. 🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nama treba neko svjetlo da upali, a ne dodatno da ga gasimo
mi smo davno utonuli u mrak
Nista niste postigli tim gasenjem. Zatvorite termoelektrane, izgradjujte vjetroelektrane i solarne elektrane, organizujte posumljavanje, puste livade u gradovima zamjenite drvecem, izgradjujte solarne punjace za elektricna auta svuda po gradu i podsticite ljude da koriste elektricna aura, mogu do u besvijest nabrajati. Sve u svemu, manite se ovih gluposti i uradite nesto konkretno.
DAVNO ...
Fazon smisljen samo da bi se robovima pokazalo kako je vazno da se brinemo za ekologiju. Da bi mam se preko toga nametnuli razni porezi. Dok glavne face unistise planetu bogateci se. Al robovi nista ne kontanu vec vjeruju u pricw za malu djecu kao sto je i kurona
ZABRANITI MHE
Ma mi smo u mraku 30 godina
Inace su u mraku, pa se nista nije primjenilo
Ja vidim na slikama jednu jedinu znamenitost slikanu Nokiom 3310....
Avazov toranj u mraku isto
Ovde je utonulo u mrak sve onog momenta kad ste ubili starog svata. Sikter!
Mi svakako već desetljećima živimo u mračnom vilajetu tako da nema potrebe gasiti svijetla, jedino ko zadnji izađe iz BiH neka ugasi svijetlo!
Bih je propala kao projekat, sto se videlo na respiratorima, fabrikama, auto-putevima, vojsci, politickim izborima, nema vlade, mostar, sarajevo.. konstantna mrznja koja se raspiruje sa sve tri strane, vakcine necu ni da spominjem.
Elektroprivreda na aparatima
Ovaj Mostar ko neki gradić na Bliskom Istoku.
Zavisi na koju stranu zalutaš. https://youtu.be/En_5FJ69vvc
odakle si ti kolumbo. mostar je ❤
Tako smo bas nesto doprinjeli jer smo utonuli u mrak, ja Boze.