Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj komentar gore zorno pokazuje ono sto misli preko 90% Bosnjaka muslimana i ujedno je stav Islamske zajeBnice koji propovjeda sirom BiH. Tek toliko da se zna. ZIVIO IZRAEL I BOZJI ZIDOVSKI NAROD !!!!!!!!!!!
Isto bih pisao da je izborni rezultat HDZ BiH polučila neka druga stranka ;) isto bi pisao da je obrnuta situacija, pa da se bez legitimnih predstavnika bošnjaka želi konstituirati vlast. Kako sam rekao, radi se o načelu a ne o strankama. Što se tiče pitanja od ranije, mi smo svakako imali demokratske izbore, a mi smo multietnička država i politički stavovi triju naroda nisu isti i treba uvažavati svaki izborni rezultat. Kad BiH ne bude multietnička država onda će se vlast konstituirati na drugi način. osim toga šta je HSP SDP-u nego ukras jer nema nikakve političke moći.
@XP A ti si otkrio tko si. Zašto bi netko pisao tako duge komentare zastupajući pozicije kriminalne organizacije zvane HDZ, a da nije na njihovom platnom spisku. Tvoj HDZ je uvjerljivo najlicemjernija stranka i svaka opcija bez vas, je bolja za hrvatski narod u BiH.
samo jedno pitanje. Jesmo li imali DEMOKRATSKE izbore ili NACIONALNE? Ako smo imali nacionalne, onda uredu, teza ti je ispravna. Ako smo imali demokratske, onda ti je teza bezveze i zasniva se na blebetanju Do-dika i njegovog pastirčića Čovića. Što opet vodi tezi da ti ne razmišljaš svojom glavom, već tuđom, tj da ti tuđini nametaju mišljenje, što opet navodi na tezu, 100 puta ponovljena laž postaje istina. I još nešto, šta je hdz u zadnjih 8 godina uradio da poboljša standard hrvata u FBiH a da ne kažem u RS. RS Vam puna Sejda Bajramovića, ali avaj, to Vam ne smeta jer tu tezu ne zastupaju predsjednik hrvata u BiH Do-dik i njegov satelit Čović. Pardon, poboljšao je standard svojih poslanika koji su najplaćeniji, ljudi samo po 100.000 KM zarade godišnje, plus I.M. Jović koji stanuje u Kiseljaku a prijavio se kod rodice da stanuje u Mostaru a vozač mu stanuje u Kreševu. I nije ni čudo da Vas farbaju pričom o nacionalnoj ugroženosti, a vi padate napriču k\'o budale.
KRADEZE I BOŽO LJUBIĆ NE NE NE NE NE
ovaj HDZ ko pokvarena ploca....
\"Mozete vi sto hocete i mozete vi dokle hocete, ali ne mozete to sto hocete dokle hocete\" Z.L.
Ocjene me ne zanimaju ali drago mi je kad ovdje imam potitivnih ocjena. Pogotovo me ugodno iznenadilo da sam imao i preko 100 pozitivnih klikova. http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/110125115/komentari#komentari
Opet neistina ;) Bio jutros kratko i sada :)
@XP Idi se odmori malo covjece , pa po cijeli dan si ovde .. Jasno nam je sto mislis, sta propagiras i koga zastupas , ubi te nepravda . Ili bolje idi na poskok.info među svoje , nek se dive tvojim komentarima . neces imati niti jednu negativnu ocjenu ;)
Moram dodati još koju rečenicu. Ne mislim da ću nekoga prosvijetliti jer nema podloge za to, ali svejedno. Dakle, ne radi se uopće o podršci HDZu ili HDZ-ima. Barem što se mene osobno tiče. Nisam ničiji glasač nego glasujem od izbora do izbora, kako procjenim da je najbolje. Ovdje se radi o borbi za priznavanje sadašnjih, a tako i budućih rezultata izbora ma kakvi oni bili. Temelj demokracije. BiH je multietnička država i nema jednog pobjednika. Jasan dokaz je i domet SDPa samo na bošnjačke kantone, dok hrvatske županije i RS ne može ni dobaciti, kako prof Kazaz, napisa. Drugim riječima, jasno je da postoje tri izborna pobjednika (najmanje) i da oni trebaju ponuditi i dogovoriti program, koji će biti provediv u svakom dijelu BiH. Ne samo u bošnjačkom, srpskom ili hrvatskom dijelu. Ako netko misli da je ovo nerazumno, nepošteno ili ne znam kako onda mu nije jasno u kojoj i kakvoj državi živimo i sam radi na njenoj podjeli.
Žalosno je da ti nisi svjestan što govoriš ;) Tipična FTV-SDP spika. Žalosno.
Ne laje pas radi sela, već zbog sebe. Ne brines se ti za Hrvate nego za svoju guzicu. Broj muslimana se udvostrucuje - jeje pa nek se i sami hrane, a ne da budu uvjek na tudjoj grbaci. Muslimani su kao one ptice kukavice sto svoje jaje drugima podmecu, samo na drugi nacin.
a jesu ovi hrvatici zapeli za rezultate izbora , pa njima je samo u glavi krvatstvo i torovi a sto ce sutra da ruča njegovo dijete to nije vazno. Zalosno je to da nisu ni svjesni koliko su glupi , Zlaja daj im pomozi molim te :)
Još jedan citat :D \"Vidio Zlaja da je Gandalf uspio dogovoriti patuljke, vilenjake, hobite i ljude u zajedničku misiju, pa kaže, ako je mogao on, mogu i ja. U nedostatku patuljaka i vilenjaka on je okupio do nedavno proklamirane, danas skrivene „ustaše\" iz HSP-a, robovlasnike i goniče robova iz Lijanovića i „mudžahedine\", kako su pojedinci iz SDP-a pred izbore zvali sadašnje kolege iz SDA. Jedini problem je što je u Tolkienovom djelu „Prstenova družina\" bila na strani dobra, a Zlajina družina nikako da skine sa sebe stigmu najveće licemjernosti u našoj političkoj sferi. Džaba mu Federalna TV, sa svim njenim Bakirima, nije narod lud.\"
Zaslužuje li tko biti u vlasti ili ne, govore rezultati izbora, a ne ti, niti ja pa ni Zlaja ;)