Veliki sportisti i veliki ljudi
0
"Zmajevi" igrali za zeničko srce
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aplauz !!!
Haha...Jel ovo i Enis legenda igro xD
Svaka cast ZMAJEVIMA!
Smjesno je kako owako lijep gest mozete upropastiti sa swojim glupim komentarima!
mislite Ljiljani a ne zmajevi?! tj.ako je tekst na BOSANSKOM jer nerazumijem ovaj novoturski
Lijep Bozic i Srpska nova godina ZIVILA REPUBLIKA SRPSKA
dobar teren , a ova treba samo za tas.lacenja.....ufffffffff
http://www.youtube.com/watch?v=IlqGZvc6K60
Bravo sa-x, samo ostavljajte komentare koji vama odgovaraju, to nisu ni komunisti radili. Samo tako dalje nastavite a drzava u banani! Pozz.
Brišite vi i vrijeđajte, ali nam je reprezentacija stvarno onako \"platformsko-SDP-ovski\" multikulturna: Edin Dž., Senijad, Samir, Kenan, Muhamed, Evir, Edin M., Alen, Vedin, pa onda Šabić, Brkić, Tolja, Hrnjić, Beganović, te glumac P.Enis Bešlagić... Mašalah!!!
Zahvaljujem Sa-x na uklanjanju... ovom prilikom bih da pohvalim vas rad na uklanjanju nepozeljnih genocidaskih komentara..
Cestitke zmajevima na humanitarnoj akciji vidimo se u atlanti
Uopšte nije bitno ko je igro, važno je da se pare polagano skupljaju za operaciju našeg Kenana. Mene apsolutno ne zanima ko je igr\'o, ko je koje vjere ili šta ti ja znam. Bitno je da se pare skupljaju za operaciju. To mi je najvažnije! A i svi koji su bili na spektaklu, znaju da je bilo pravo dobro, pravo zanimljivo i imali smo čak i u par navrata da se nasmijemo, a zato je najviše zaslužan bio Enis Bešlagić. Jer je on kao i Džeko, Spahić i ostali humanitarac. I.di.oti maloumni, stidite se šta pišete ovdje..
Senad Avdić, koji se mijenja kako vjetar puše, Enisov posaoi jeste da zabavlja ljude, a ovom brojaču krvnih zrnaca, nismo mi krivi što neki odabiru da igraju za druge države, svaka čast DIJAMANTI
Ajmo Sa-x brisite ovog genocidasa \"multikulti\" nije mu mjesto ovdje.. A za zvjezde svaka cast.. pokazali su (ponovo) ko su i sta su...
ovaj Enis ispade veća zvijezda nego fudbaleri, nemože proći nijedna manifestacija u ovoj zemlji a da on nije u centru pažnje, jadni mi sa njim.
Posao Enisa Beslagica je da bude prisutan svugdje (da iskace iz frizidera), jer je javna licnost, glumac, humorista. Takvi i trebaju da su stalno na TV-u, a ne nasi politicari i kriminalci. Senad Avdic se profiliro kao politicki analiticar i nevidim sto je imao potrebu da komentarise naseg uspjesnog i svima simpaticnog glumca. To mi mirise na ljubomoru cak malo i na oholost. A za ovu tekmu u Zenci svaka cast svim ucesnicima i nada u brzo ozdravljenje Kenana Kremica !!!