Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAMTI PA VRATI! PROKLET BIO KO ZABORAVI!
Da Bog da crko svaki Bošnjak i njegova cijela loza ako zaboravi i oprosti rat koji nismo htjeli a dobili smo ga.
Glupane jedan,jedino što ste dobili je po "ušima" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moze li mi neko reci je li UN general odgovarao za svoje zlodjelo u ovom logoru? Tako lahko se spomenuo u tekstu ko nikom nista.
šta se sekirate a imamo našu čuvenu SIRAT ĆUPRIJU .mi ćemo da opraštamo a SIRAT ĆUPRIJA NEĆE.
tu su bule danonocno i dobrovoljno pokazivale svoje sposobnosti koje ni slucajno nisu zanemarive. nije ni njima falilo srpske i un kite osladilo im se pa su se redovno vracale po jos.
Kafana "kod Sonje" je privatno vlasništvo i advokati su procijenili cifru koju traže od Kantona, da bi ustupili državi objekat i okućnicu, što je njihovo pravo i tu nema priće. E sad je li cijena napucana, nije li opet je stvar značaja tog prostora, koji ima svoju cijenu, nažalost, ali to tako ide. Mekenzi nikad nije optužen niti procesuiran, što je drugi par rukava, ali to se moralo goniti do svemira, jer da je "pao" on, mnoge stvari bi drugačije bile posložene. Kako nije, čovjek je nevin dok mu se ne dokaže suprotno. Ukoliko je Kantonu puno tih 800k KM neka postave tablu preko puta veliku kao đambo poster i neka opišu šta je taj lokalitet predstavljao i što se tu događalo, mada mislim da ciganija u kantonu može da plati ovu cifru bez problema i da se ova stvar ne vucara po medijima i portalima, kao slina šugavog psa.
kakav je mekenzi "covjek" i kakvi "ljudi" ga vole pokazuje i fan grupa: https://sr-rs.facebook.com/pages/Lewis-MacKenzie-Luis-Mekenzi/346298841909
Mekenziju treba otkinuti kitu i zabit' mu je u pakas
Ovo je trebalo biti pretvoreno u muzej odmah poslije rata. Ovo su stvari zbog kojih je SDA davno pala na ispitu...
Nisu svi genocidasi isti, neki su i pederi
NEĆU U NATO,NEĆU U EU ,VOLIM BOSNU !