Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osuđeni ratni zločinac, po zadnjim izmjenama zakona koje je donio Visoki predstavnik, bez ikakvih šansi za bilo kakvu javnu dužnost. Ljudski otpad. Da ima obraza ubio bi se davno.
Jesu se opet sa svih strana Bosne dovezali. Tacno im klikne na 30 godina.
zar je ovo govno zlocinacko jos zivo.Mater mu je be m i njemu i zlocinackoj herceg bosni koja ce ostati upamcena po velikim zlocinima po hecegovini i mnogim patnjama ljudi , Najbolje da i on nazdravi onom praljkovacom i nek ode na smetljiste istorije ko i onaj njegov nacionalisticki jatak praljak ,na kosti im se pokakim
Koliko god se krio iza vjere zločinac ostaješ do kraja života svoga...Sudice ti se i na onom svijetu za 113.Ahmićana.
Očekujte za koji dan i Prlića na slobodi. UZP-ovci polako ponovo se sastaju.
Ma da je on jedini pa hajd, 70% građ sije govor mržnje, pa nitko nista. Nek radi ko god sta hoće, svejedno je sve otišlo u helać.
Ćelavi pogani štakor....
Pi.zda obicna celava
Miso Erak like. Zna se da si zohar djubre nacionalisticko
Čemu ovaj članak i ko je naručio?
Njegove sestricne prodaju cocopat torbe, pa navalite bh influenserice. Dostojanstvo za jednu torbicu
Kvisko iz Busovace ebo mamu kvislinsku.
Bosansko Hrvatski Cigan😆
Upravu covjek 100%
Ja kao Hrvat kazem da niti sam vidio ni čuo njegove stavove izjave da ga vi niste prenijeli...Gori ste vi koji mu dajete na znacaju