Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ti FASISTA sto se prepoznaju !!! (komentatori naravno)
Naravno da nije..Da jeste Haris Silajdzic bi bio objesen na Marijin dvoru, a ne slobodno se seta od Turske do 24% BiH blentiteta...
Kada se prica o ovoj temi BOSNJACKIM strankama treba zabraniti rasprave na racun istih. Spominjanje GENOCIDA iz zadnjeg rata je toliko providno da i oni sami sebi zavide, zlocina jeste bilo na svim stranama, a to sto oni imenuju ka GENOCID je njhovo djelo (snimak razgovora Klinton- Izetbegovic); Da bi ostvarili NATO intervenciju na polozaje bosanskih srba, moreas da zrtvujes najmanje 5000 muslimana, poslije cega se i desila SREBRENICA.
Jebaše vas norvežani....
Ko o čemu turci o poštenju .....