Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vatru gasi brata spasi ! čestitke kolega
ovaj se na ronjo svim politckim strnakama
O Grozdjazde opet.
cestitke gospodinu..samo da je srece pa da nasi vatrogasci dobiju bolju opremu i vece plate.
Citao sam negdje da su vatrogasci najveci piromani. A i razumijem ih, poludili bi inace od dosade. Tako je u mnogim sferama zivota. Neko izazove vatru da bi uletio ko spasioc. Mustafa nije tog kova. Mustafa je dobri Bosnjo.
Ovo je uvlakač seljačine od načelnika Ramba. 100% mu je on završio da dobije ovo priznanje. Ispade i Mustafa na klix-u!
Muta. Cestitam ti na nagradi. To si ti davno zasluzio a i mnogo vise .Ostao si odan drustvu i kad je bilo najteze. Da si ziv i zdrav.
Sve najbolje Mujo dobro zdravlje i sto narod kaze i lahku starost.Ti si gradu i okolini dai puno a nadati se da ce ovi GRADSKI OCI pogledati tebe
Mustafa turcineee
Napuš se srbine kurrčine.
@AlfaQmega13 👍