Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isplati se gadjat 30 marta
@2020krecemNoviList .... članak da je prva beba rođena u bih 5 sati iza ponoći, pa onda u drugom članku da je prva beba rođena 2 minute iza ponoći. očito se radi o dvije različite države. rs i 23%.
@2020krecemNoviList @igky Mislis rs i preko 70%. Vi ste trecina a mogli bi to i teritorijalno biti ne boj se😊.
..treba svako da dobije 1000km. Sta je ovo postalo u bolnici, nagradna igra?
Kolko samohvaleci Forto dade prvom rođenom djetetu na Jezeru?
kolko karata ? koliko grama ?
Koliko vrijedi zlatnik ?😂
Čestitam Angelini i da nam se srbi nastave rađati ovim tempim, svake godine po jedno😉
Skaka je čekao da se Harun rodi pa da ga daruje ...jednom se izradio neće više ...i bonus je gratis sunet za 6 mjeseci
da se kojim slucajem rodila amina u banja luci nebi dobila ni zlatnik ni hiljedarke a nebi ni vijest bila,a posto je angelina joli se rodila to je vec druga prica kaj ne..
članak da je prva beba rođena u bih 5 sati iza ponoći, pa onda u drugom članku da je prva beba rođena 2 minute iza ponoći. očito se radi o dvije različite države. rs i 23%.
Angelina - staro srpsko ime. 😄😄😄
S'obzirom da je rs u pitanju, i ovo je naštimano 😂😂😂😂