Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nikad glasao,ne zivim u Bosni i ne kontam bas politiku ali ovaj je makar skolovan covjek i zna materiju. To sto je krao ili nije krao na stranu,svi kradu. Jednom sam ga prije mozda 6 godina dok je bio na funkciji vidio na Skenderiji s torbom u rukama,pjeske ide. Ja mislim da Baketa i ostale i u Wc voze audiem. Eto,onako ja malo,ne znam,nemojte me vise molim vas
bake je tipican balija iz sda koji sisa kitu arapima
@rf81 Pošto ne živiš u Bosni, nemoj ba svašta ni pisat, čuj dobar Lagumdžija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrati te nam Zlatka, evo vam Bakir i Fahro.. Mozemo ga mrziti ili voljeti, ali BIH nikad nece imati drzavnika i diplomatu kao Lagumdziju. Kad vidim Novalica ili Bakira, Fahru ne znaju 2 recenice sastaviti..
...kolko je visok skup?
metuzalem metuzelem metuzalem.........oprosti mi klix metuzalem..............
@zmajcekOdNocaja da se ne nadje nas metuzalem na klixu uvrijedjen..........
marš više, dosta te...
Prva slika najveću glavu ima. Gad
Žalićemo mi za Zlajom...Glupani nam vode sve u državi.
Čovjek prodao nevine ljude.....ccc
Nabijem ga na visoki skup!
Plasim se da Lagumdzija ne proda Hercegovinu Italiji.
gahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahah