Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahaha Ovaj zlaja je šampion podmuklosti i pokvarenosti!!!! Sada ćemo malo nacionalzma da prosipamo blentavom narodu, da se malo naloži!!! Ali ne diraj mi tendere!!!
govno je zlaja ali kad prica o stradanjima civila u siriji onda ne treba da se smijes i pises komentare sa hahahha. sram te i stid bilo. tako su se i nasoj tragediji smijali u svijetu. bolje nismo ni zasluzili
Jedi go.v.na i ti i civili u siriji!
...izbori idu, a nema komše...
..Hvala Bogu da nema, biti će efikasniji, i manje će prosipati šuplju.. Tvoj 'Kemo' hahahahaha
Ćomi, nisi se to valjda 'naljutio'? Evo za tebe jedna od Bolera, stara narodna, a poučna: Konjuh planinom,vjetar šumi, bruji. Lišče pjeva žalovite pjesme. Javori i jele, borovi i breze Svijaju se jedno do drugoga. Noč je crno svu zemlju zavila. Konjuh stenje, ruši se kamenje. Mrtvoga drugara, husinjskog rudara Sahranjuje četa proletera. Kiše jesenje po grobu su lile. Bure snježne kosti mu raznjele. Iz krvi rumene husinjskog rudara, Crvena je šuma izlistala. Konjuh planinom vjetar šumi, bruji. Lišče pjeva žalovite pjesme. A na vrh planine zastava se vije, Crvena od krvi proletera.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To Zlaja nek si mu rekao, sto hoces da ti iranci muda svezu oko vrata.
Kaže Slobodan Milošević novog doba...Milošević je albancima na Kosovu postavljao Sejde Bajramoviće a Lagumdžija Hrvatima Željke Komšiće.....
Kako li će završiti Zlajina kompanija 7+1 ?
Razlika izmedju Assada i Vladajuce Elite u BiH je ta: - Assad ubija Granatama svoj narod tvrdeci da Sirija postoji,Jedinstvena,Jaka,Prava za sve - BiH Elita sisa krv na slamci svom narodu tvdeci da BiH postoji,Jedinstvena,Jaka,Prava za sve
O cemu baljezga ovaj mamlaz ? Milosevica su gradjani skinuli sa vlasti dok Assada gradjani drze na vlasti !
Sta su nam bh. politicari plasirali u posljednjih mjesec-dva. - Mia Martina s pjesmom "Za dom spremni" - Djecu iz Konjevic Polja s pjesmom "Nacionalni predmet hocu!" - Studente iz Beograda s pjesmom "Mile care" ili engl. verzija "Mile cares!", - Predizbornu uspavanku "Dogovor o Dervi i Jakobu" s uvijek neizvjesnim krajem, - Visegradsku tragediju "Na Drini genocid", - Anti-bosnjacku zavjeru Dzemata nur, - Legendu o "Assadu&Milosu" - "Krst slobode na Poljinama"..... A tek smo u prvom mjesecu izborne godine. ovo ce biti godina bajki, a istinite price i ispovijesti slusat cemo u 2015.: "Bankrot - javni dug progutao prirodna bogatstva BiH", "Revizori zaprepasteni: budzetski rasipnici sve gori i gori!", "Sedmicni interval gasenja javnih preduzeca", "Zakasnjela penzija", "Kako sam prezivio bez 4 place", "Lijep nam je autoput al ja nemam goriva!".... Mozda su nam bajke draze, al nisu vise za nase godine, napunili smo 20 godina - tranzicije.
vidi ti zlatka sto on voli da trenira strogocu.....lako je tako jarane kad je asad tako daleko,a sta mislis da se sretnete pa da ti spuca par samara? :)))) ...i ako si faca treniraj strogocu u svojoj kuci...ovdje sutis ko pysda :)))))
a da dodam...a kako je prosao milosevic?....sta mislis ako je on sad u moskvi sa svojom porodicom?
A lijepa ti je ova slika. I kad več tako svašta znaš, vidiš li kako češ ti završiti?
I ti sebe smatras politicarom *** ti materina.
Ovaj čovjek se petlja tamo gdje mu nije mjesto. On se brine za Asada i njegovu sudbinu, a ne brine se za građane države koju bi trebalo da predstavlja u svijetu. Lažni socijal-demokrata, licemjer, učenik američke škole uostalom iste kao i Karadžić i Plavšićka.
De ne dipr više, analitičaru, eto on se ne brine, a kao ostali se brinu..ako je on lažni, ko je onda pravi? Neki četnik ili Taliban koji su sada kao socijaldemokrate, dušebrižnici i 'brane' narod? E nemojte nas više braniti Tita vam
Pa, nažalost nema pravih. Lagumdžija koji te plaća da pišeš komentare sigurno nema nikakve veze sa socijal-demokratijom. Mješa se u unutrašnje stvari jedne suverene zemlje i stavlja se zajedno na stranu sa vjerskim fanaticima, teroristima i ubicama koje podržavaju Saudijska Arabija i Katar.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedini čovjek i političar u BiH koji zna sastaviti dvije - tri pametne i o svjetskoj diplomaciji i problemima koje tište svijet, a da se ne radi o obnavljanju kuća i muzeja (Tika), pjevanja po šatorima (Do-dick), arlaukanja nema, nema, nestalo, nestalo (Tihi) i o 'ugroženosti' hrvatskog naroda u Širokom Brijegu (Čova) Na kraju i čovjek koji ima stav, ovi ostali nemaju, pa im ga počesto 'stavljaju'
Kakav stav, ovaj tekst je napisan i podmetnut mu da ga potpiše.
e jes' u pravu si, ma nek' si ti meni to prosvijetlio..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Izmedju Assada i Milosevica ima slicnosti, kao izmedju mene i Muhameda Alija. Sirija je zrtva medjunarodne zajednice koja podrzava hordu podivljalih terorista koji jedu ljudska srca i hoce da prave neke drzave na tlu Sirije, na nivou 7 stoljeca. Asad je predsjednik suverene i medjunarodno priznate drzave. I ne moze mu milion i jedan Kerry ili mali Lagumdzija dati ili oduzeti legitimitet. To moze samo sirijski narod! A ko odbija referendum? Teroristi naravno. Puna podrska Siriji!
Odličan komentar.
sila Bogu nije mila,a Boga mi ni oholost! Imate tolike plate u ovakvoj državi, koristiti tolike privilegije od dnevnica,telefona,putovanja,automobila pored ovolike sirotinje nije ništa drugo nego oholost.Nek se zapitaju Bakir,Zlaja i ostala raja!
Kamo srece da svi zavrsite poput Milosevica, nista ni vi niste bolji.
Ti se bolan vise ne pitas ni u svom toru a kamo li na svjetskoj politickoj sceni.Bio si smjesan,pa moralno bijedan sada si samo dno.