Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec 5 godina ne mogu da naplatim dug od njegove Colloseum Agencije. Imam cak i sudsku presudu da treba da mi isplate pa jos ne isplacuju! Stoka!
Jucer sam poslom bio u TZ, kao Zenicanin s stalnom adresom i emocionalnom vezom s Mostarom, moram priznati da mi se TZ strasno svidjela. To nije onaj beznadezno sivi grad. Siroke ulice, lijepi trgovi, ljudi nevjerovatno susretljivi. U jednom trenutku sam poslio da bi bilo lijepo zivjeti u ovom gradu.
Tuzlanski Kerum ...pogledajte kako je split proso sa kerumom .... privatnik koji ce da radi sa gradom sta hoce za svoj interes ...
ko god kaže bilo šta protiv slanih jezera je IDIOT !
Da je i meni dnevnica od Zlatka Berbića pa da se napijem al nema
Zlatko Berbic je \"postojao\" u Tuli i BiH i prije Beslagica i Imamovica, za koje niko nikad nije cuo do rata. Da mi je autobus Zlatka berbica, ne bih se plasio za buducnost svoje djece.
Maki prije bi reko moralniji nego ozbiljniji jer ovaj Z je apsolutno ozbiljan u svojim namjerama pitaj njegove radnike kad su plate dobili.
ma i ovaj je isti,samo neke gluposti kao i imamovic organizuje,hajmo obarat ginisa,ljubit se,plesat...treba neko ozbiljniji Tuzli
95% Bosnjaka a 5\'0% genocidasa fasista srba na vlasti!??E moje Bosnje mutave..nikad pameti Bosnjo doci nece-NIKAD!Dobro kazu genocidasi srbi-Bosnje,Stoka za klanje!Ponekad se pitam dali imaju pravo..??
joj cuj ga travnik bijeljina i zenica pa sva tri grada zajedno nem ogu prici tuzli
Kandidat ce biti i Izudin Kapetanovic, covjek koji je uzdiago Solanu od klasicnoga gubitasa do firme koja izvozi u EU. Profesor na Fakultetu elektrotehnike u Tuzli, koji ima kvalitete da TZ ucini investitorima privlacnu
Kakav Berba Načelnik,da nije bio zet bivseg Načelnika Selima ne bih se ni znalo za njega.Ali neka sada če se sve saznati ko je Berba i sta je.
pozdrav raja, napokon jedan kvalitetan covjek koji voli tuzlu. Znam da vas ovo sve zulja i da malo da iskocite iz svoje koze, ali eto. Mozda se i nama nasmijesi pa sloboda bude kao zeljo, sarajevo ili olimpik ili treba samo da prodajemo igrace, da vi radite sa parama a mi kompenziramo sa svojim zdravljem da bi vama bilo dobro?!
Prije su govorili \"Cijela Tuzla jednu kozu muzla\", a nova je \"Cijelu Tuzlu tri šupka muzla\" prvo je Bešla uzjaho, pa onda sve poslova i što treba i što ne treba dao zetu Berbi, onada umjetnik uzjaho i djelio lokacije i poslove nekom dzaba nekom za svoj dzep. O najskupljim parkinzima u ovom dijelu Evrope u najsiromasnijem gradu u BiH da i ne spominjem. Napokon dolazi Bešlin (s početka priče) zet kada je uzmogo od neisplaćenih plata i poslova da se kandiduje, da tuzlanske koze (čitaj ovce) dokusuri. Bravo tuzlaci crveno, crveno, crveno crvena je boja ljubavi, samo ne znam ko koga u ovoj prici.
Berba mozda jeste S H U P A K al\' je nabrojao stvari koje trenutno muče tuzlake. Dosta nam je knjizevnih veceri, fontana i kreditima financiranih neprofitabilnih investicija. Izem ti grad bez jednog metra biciklističke staze. Zasto ulupati milione (kreditnih sredstava) u trece jezero kada su i prva dva neprofitabilna? U Imamovicevoj zgradi kreativne industrije sada imamo frizerski salon i otkup zlata? Ko tu koga i do kada ... ???
dobro kazu genocidasi srbi-Bosnje,Stoka za klanje!Ponekad se pitam dali imaju pravo..??
95% Bosnjaka a 5\'0% genocidasa fasista srba na vlasti!??E moje Bosnje mutave..nikad pameti Bosnjo doci nece-NIKAD!