Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li iko da je izgubio na ovim izborima,,,sve sami pobjednici u pm.... a tek sto je Fahro (unistijo) ostvario spektakularan razultat ....
Zlatar, ima li koja Stranka da u njoj nisi bio?
od Drage bageriste žena Mira radila u birtusu jagoda znali iko
Hehehe svi pobjedili, a samo narod ga puši.
Čuj apsolutni pobjednik, apsolutna razlika između rezultata SDA i SDU je 289 000 glasova, i kako su oni apsolutni pobjednik? Oni mogu biti samo RELATIVNI pobjednik u odnosu na svoje rezultate na prošlim opštinskim izborima. Bilo bi divno kada bi napokon pametni ljudi počeli se baviti politikom umjesto da se sklanjaju u stranu. I dosta nam je bilo \"stranaka jednog lica\" što su ovi izbori i pokazali. Koliko god bio protiv djelovanja nekih članova SDA, kao stranka je pokazala da je demokratičnija od svih ovih zajedno kada je nakon kongresa stranke Bakir ostao u stranci, a isto tako i Tihić. I politika te stranke se kroji konsenzusom, a ne prohtjevima narcisoidnih egocentrika. Samo da hoće nastaviti mijenjati tu svoju politiku u smjeru u kojem su počeli i BiH će za 10 godina biti regionalna sila.
dobra stranka gradska al ko ce KIKLOPE po gradu DoVe doci ,,
Samo naprijed SDU. Vi i Komšić ste zadnji bosanskohercegovački patrioti.
Imaš li obraza da svoga bivšeg šefa Harisa Silajdžića pogledaš u oči prdimahovino beskorisna. Taki ko ti su u svakoj stranki faktor nestabilnosti, ko Damir u sdp ili Zukić u sda.
Čuj oni dobili 1.000 glasova, pa više onaj stočar Berilo dobio u malo većem selu.
apsolutni pobjednik u kontekstu izbora nije išto što i najveći dobitnik što SDU i jeste ...ja sekretara ja prosvijetljenja za puk obični... kad počne da se šica riječima bez da je konsultovao koga pametnijeg...
Jooooj onome Dragi Juriću glave. Vidi se da je bagerista po zanimanju...
Imali i jedna partija da se ti nisu u njoj prokurvo malo, jedno vrijeme si hodo po džamijama i trunio nešta muslimanskoj omladini, lafo ti neka ulema u suštini otpad i vreća balege.
Zlatar, pa koliko si ti partija promijenio do sada, kako te nije stid majmune jedan debeli?
Bolje bi bilo da je odgovorio koliko je on dobio glasova a koliko ostali kandidati u općini Stari Grad. Drugo, koja je to strategija SDU-a bila u prethodne četiri godine, ili je postignuti rezultat posljedica aktivnosti njihovog člana, gosp. Pećanca, u Kantonalnoj skupštini. I, treće, koja je to, nokon SDA i SBiH, slijedeća stranka u kojoj će Zlatar tražiti lični interes.
Nešto te ne simpatišem Zlataru, ali se borbeni SDU izborio za svoje mjesto, barem u Kantonu. Imaju moju podršku i imaće je i na idućim izborima. Kljujić DOSTOJAN GRADONAČELNIK koji zna znanje i ponašanje. SDU go ahead!
ovaj i go vn o pozlati a ko ptica je selica, sad sda, pa šehidska mezarja, pa humanitarna organizacija, pa bakije kod fude, pa tvsa pa sdu STVARNO SAM IZGUBIO POVJERENJE U SDU KAKO JE OVAJ ZLATAR TU NEKA ČIVIJA
tisina luzeri ja sam pobjednik