Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će jedan Muhamed ili Amir biti gradonačelnik/načelnik Banja Luke, Bijeljine, Širokog Brijega?
SARAJEVO ne zaslužuje mnogo toga............ali eto.......
Zlatar kriminalac. Igor Kamočaji je dobio 702 glasa više od Kljuića u Općini Centar gdje su bili na listama. O čemu dalje da pričamo? Igor Kamočaji: 1508 Stjepan Kljuić: 806 http://www.izbori.ba/Rezultati/RezultatiPotvrdjeni/files/Politicki_subjekti_trka_9_opstina_136_pc_00730.html
Zlatare pakaš ti se fino namjesti u tržnice i sad palamudiš.Koliko ti imaš partijskih knjižica.Razjebi sad i tržnice pa promjeni stranku i. t. d.u nedogled. Bogić treba biti gradonacelnik pravi cova.
Zlatar " Takav jedan cirkus ne mozemo prirediti gradjanima Sarajeva" pa Zlataru gradjani Sarajeva su odavno u cirkusu ali su oni nazalost glavni protagonisti tog cirkusa tj. od gradjana Sarajeva ste napravili pajace a da nasmijavaju Vas na vlasti.........tj. hrane Vase sujete i Vase nezajazljive ambicije... ali neka ...tako nam i treba kada smo naivni /gradjani Sarajeva/
Poštovani uredniče zamolio bih vas da ne dajete toliko prostora mediokritetu kakav je Emir Zlatar a ni Stjepan Kljujić nije ništa bolji od ovog prvog.Promjenili su sve političke stranke u svom opusu djelovanja,a sve radi svog ličnog interesa,da nekazem,nezajažljivog i kriminalnog djelovanja.Možda bi Zlatar mogao biti kandidat SDU-a za gradonačelnika jer se još prije nekoliko godina taj šupljoglavac kandidovao za Predsjedništvo BiH pa mu ne bi bilo strano da zine i na ovu funkciju.To su sve profesionalni paraziti jer godinama zive na račun drugih i Naša stranka ima potpuno pravo što ih ignoriše.
Ne zasluzuje Sarajevo niti da mu vi birate gradonacelnika, a ne stanovnici tog grada (koji su btw vecinom iz istocne Bosne).
Igore sretnoooo,zasluzio si da te izglasaju bez sesira...
Sarajevo zasluzuje Igora Kamocajija.
Izvlacite ga iz fesa.
GOSPODIN Kljujic je pravi covjek za tu poziciju i sigurno moze puno toga popraviti i unaprijediti u ovom gradu! A Nasa stranka,ako je ovo istina,viise ne dobija moj glas!
šta se više natežu oko ovog sdp isprdka malog poganog zlajinog brabonjka, ko je sdp da se pita i za šta u ovom gradu dosta više te bagre yugo-komunističke.
hjeste li vi normalni .... evo vam kamočaji: http://www.gobih.ba/vijest/1061/igor-kamocaji-na-optuzenickoj-klupi--
Jedini čovjek koji zaista zaslužuje da bude gradonačelnik Sarajeva je Stjepan Kljujić. Čovjek je to zaslužio. Puno je uradio za ovu državu kada joj je bilo najteže, ne vidim zašto ne bi sada i za Sarajevo kada živimo u kakvom takvom miru.
Za koji datum su zakazani izbori da narod glasa za gradonačelnika sa liste kandidata ?
Stjepan Kljujic bez rasprave.Kakav Kamocaji?Ljudi jesu li ovi iz SDP normalni?Taj SDP; to treba ukinit,oni nisu normalni,FUJ!SDA i SDP dva brata blizanca ,nazalost.
Taman bi sesir buo pravo rjesenje ...ako nema boljih od Kljuica onda moze bit bilo koja luda!!!