Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema pravo ni SDU na cijela vlada KS stavljati za direktora lopova i hostaplera....
SDU je zarad fotelja Nermina Pecanca i Stjepana Kljuica izdala statut, program, birace i clanove koalirajuci sa SDA. I upravo zbog toga doslo je do osipanja ionako malobrojnog clanstva koje je spalo na nekadasnjeg SDA-ovca, BPS-ovca i danas clana SDU (neko je vrlo dobro primjetio da je samo Nikola Spiric vise promijenio vise politickih dresova) Emira Zlatara i kompromitovanog Hasana Basica, kojeg je ova malobrojna druzina kanila uhljebiti u GRAS. Fuj! Nikada vise SDU.KSKNB
koje meso vi jedete
Što niste pazili skim ste tikve sadili , sad vam nebi o glavu pucale moji SDUmovci.
no comment
ovaj Zlatar bi nekoga hapsio, i kaže zakon. Da ima Zakona on bi odavno bio u zatvoru mi patriote nismo zaboravili ko je odgovoran što kamere nisu radile na mezarju "Kovači" , kad je podmetnuta bomba na mezar rahmetli predsjednika! A postaviti i braniniti lopova može samo lopov!
Ovo je Alija ostavio Bosancima u amanet, rastjerao naš narod od Australije do Amerike poslije rata, a doveo Sandžaklije, po meni kukavice i dezertere, koji su zaštićeni bili i naučili na anarhiju i kriminal. Sad svi ispaštamo, zbog plemna, koje je doveo veliki predsjednik.
Nedzada Bisic (glavni i odgovorni urednik sindikata vozaca Grasa na celu sa Hasanom Basicem), takodje kandidat za opcinsko vijece ispred stranke SDU. uposlenica grasa, ali samo na platnoj listi! Veliki simpatizer Hasana Basica i njemu slicnih, i jedna od najomrazenijih osoba u toj firmi!
Nazif Dacic (predsjednik sindikata vozaca Grasa), kandidat za vjecnika ispred stranke SDU, inace vozac autobusa u Grasu. O njemu je suvisno bilo sta komentarisati. Sarajevo grade sti ti p...i radeeeee :(
Enes Dizdarevic (sekretar sindikata vozaca,Grasa),vjecnik SDU u Ilijasu,inace vozac autobusa u grasu.to je bas ODLICAN primjer ko se sve bavi politikom. "samo" ima problem sa rjecnikom,ali ni to nije problem u ovoj jadnoj drzavi jer je teta mira rekla da valja: Mira Juric Pravi političar! December 23, 2012 at 4:53pm Enes Dizdarevic za to si ti kriva i tvoj suprug,al dragomi je štosam Vas upoznao danas svako moze biti politicar ako to mira kaze, zalosno! vrati se tamo gdje ti je mjesto, tj. za volan, gradjani cekaju prevozzz a ne "politicku pomoc" od tebe i slicnih tebi!
Sad treba da se zaj.eb.ava tužilaštvo sa vašim stranačkim prepucavanjima. Rješite to na kulturan naćin. Dvoboj pa kom bojci kom opanci.
ovo je poruka za ove forumase iz reda sdp i sbb. Obzirom da nikad ne izlazite iz svojih domova i sa svojih racunara, logicno je da niste mogli primjetiti koju su stetu neradnici grasa nanijeli gradjanima grada Sarajeva onim ne legalnim strajkom. Jadovi....izadjite nekad na zrak, okupajte se, zivite zivotom covjeka a ne pacova. P. S, Emire raja je uz tebe, i raja je shvatila sta si htio da kazes, Emire hvala ti sto mislis o nama koji cekamo autobus po sat vremena jer je gospodin vozac u kafani.
Ako nisi clan neke stranke, bez obzira na kvalitete koje posjedujes ne mozes doci do posla. Ovim primjerom se najbolje pokazala bahatost stranaka. Preko noci lopov postade direktor. Radnici grasa pretjeruju ali svi mi mi isto radili da nemamo zdravstvenog i da nam plate kasne ma kolike bile...
Nije pravo radnika da biraju direktore? A je li pravo Vlade i vlasti da biraju lopove za direktore? Pravo su kazali oni su do sada birali direktore u ovoj jadnoj i napaćenoj državi pa zato danas imamo više od pola miliona nezaposlenih, uništene sve fabrike i preduzeća, zaposllili svu svoju širu i užu familiju u telekome, elektroprivredu, razna ministarstva, prizveli vojsku nezaposlenih, borce doveli na prosjački štap i danas rove po kontejnerima tražeći mrvu hljeba, djecu nam ne smiju izaći na ulice, strahujemo od hiljade pasa lutalica koje srećemo i u tramvajima. Još bi da nas biju i zatvaraju.Sram vas bilo!
Ima li iko da ovom narodu ugodi niko neštima, zato svi od nas bježe.
kako bi bilo da hitna ,policija tako strajkuju
Štali glume ovi glumci iz SDU-a. A svi zajedno su financirali svoju kampanju preko Gras-a . Na listama za Općinske izbore kandidati su im bili gotovo svi članovi udruženja malog broja uposlenika Grasa koji se nazivaju "SINDIKAT VOZAČA" ( 7 članova). Na listi SDU-a bili su za Općinsko vjeće Ilijaša 3. Dizdarević Enes-predsjednik SDU"sindikata", za Općinsko vjeće Novi Grad 24. Šupić Indira supruga Šupić Senada , 18. Tabak Suad,16.Dacić Nazif ,članovi predsjedništva SDU sindikata,sve prvoborci Hasana Bašića pri osnivanju udruženja za zastrašivanje i utjerivanje radnika GRASA u "SINDIKAT" vozača .