Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kukavica se moze izivljavati nad civilima, nad djecom. Nikada nije ni bio hrabar zelim mu dug zivot i tesku bolest u zatvoru.
sta ga ceka na ahiretu, ako hoces da on pati bole je da umre sto prije
izivljavanje nad civilima, nenaoruzanim ljudima, granatiranjem porodilista i humanitarnih konvoja... fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pobjegao iz Krajine, srednje Bosne pred ABiH i porazio demilitarizovanu zonu u Sreberenici. Moras biti specijalna kukavica i jadnik za tako nesto. A slave ga srbi kao heroja, tobe jarabi nikom takve pameti.
Najveci KRVNIK svih vremena!!!! Hitler je bio za njega PIONIR!!!!! NApatio se DABOGDA!!!!!
U M R I !!!!!!!!!
Kakav ce ovo biti kraj... Bolestan u zatvoru Izmedju 4 zida. Samo fali neki veliki crnac da mu ga smjesti jednom ujutro a drugi put prije spavanja.
KAZU DA JE NAKON BIHACA I BUZINA GDJE JE POTUCEN DO NOGU ON I CIJELA VRS KOJA JE BILA BROJCANO NADMOCNIJA I TEHNICKI SPOSOBNIJA 10 PUTA OD ARBIH DA JE OD TADA PUKAO I DA KAKI U GACE VEC PUNIH 22 GODINE
lord odin is here
sjecam se ovog Ratka M. kada je pregovarao sa onim nasim ofcirim Pivic ili tako nekao pred kamerama. Predao se covjek jer je bio u okruzenju Zepa je bila u pitanju . Po svim medjunaordnim konvencijama oficira protivnicke vojske treba postovati. ostaviti mu pistolj i paziti na njegovu cast. Ni danas se ne zna gdje je tih nekoliko oficira. Pred kamerama se Mladic sepurio , bio vladar zivota i smrti a poslije je kukavicki pogubio te ljude koje porodice i danas traze. bijednik i kukavica
Avdo Palić, alarahmetile,
Vlah ni obraza ni vjere nema.
I nije ni čudo što će ga Srbija vječno podržavati, oni su uradili svoj dio posla, možda ne 100%, ali sigurno barem 60% posla je urađeno, i zahvaljujući ovakvima ideja Velike Srbije je preživjela i udareni su temelji da se ona i dalje ostvaruje.
Krmetnjacke kukavice, vezu bosonogu djecu i pucaju im u ledja, onda se skrivaju k'o najvece zdepi. Svi isti, od Draze do ovog - skrivaju se u rupama ko pacovi...
Tog majmuna nacionalističkog treba kastrirati i pustiti pseto na ulicu da kmeči...
Ne treba monstrumu davat nikakvu medijsku pažnju.
Ma je li ovo, na slici, plače "srpski eroj"? Ne bi me čudilo jer su svi takve kukavice, još od Miloša Kobilića.
tako je. svi najveci junaci su se poturcili. kmeeee
Ma je li ovo, na slici, plače "srpski eroj"? Ne bi me čudilo jer su svi takve kukavice, još od Miloša Kobilića.
kukavica smrdljiva raspala
Koliko god da dobije malo je i za njega i za Srbiju koja ga je poslala da ubija po Bosni. Prava pravda mu tek slijedi kada krepe, a na zemlji do smaka svijeta će ostati na njega uspomena kao na sramotu ljudskog roda.
Bolesnik