Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa našim tužilaštvom i sudovima traba ti štela i u zatvor da dođeš
Ovo je sve čista laž. Predlažem da porazgovarate sa nekim joje u zatvoru ili sa članom poeodice. Nemojmo zaboraviti da svako odnas ko vozi auto sutra već može završit u zatvoru jer u zatvoru nisu samo kriminalci već tu ima različiti ljudski sudbina. Svi su odvojeni već mjesecima od porodica bez ikakve mogućnosti da ih vide osim jednog telefonskog poziva od pet minuta dnevno.
Kaze na sreću svi zatvorenici su u dobrom zatvorenom stanju
tacno mi dodje da zaplacem nad njihovom teskom sudbinom ..ma kako vas nije stid uopste pisati da je njima tesko napravili djelo guzovaca hrana spavanje i ostalo i opet ce isto uraditi cim izadje ... sto sredstva ne usmjeritie u kojekakve zavode za mentalno zdravlje za djecu napustenu za djecu s posebnim potrebama vec ovim kretencicima koji su unesrecili nekoga jos se sad i zale
Jel Zika servisirao Sejlu, ili je neko drugi sad odrzava🤔?
Bas mi ih zao...
Meni bi trebalo bit zao kriminalaca jel
hmmmm
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
E bas mi ih zao, kako je njima tesko. Jel ih to niste pustali za vikend da izadju u grad?
Čovječe kako je to biti u zatvoru, mjesecima bez ičega, bez sheksa...
Valja toliko izdržat' 😂😂