Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim Vočićima s tri kredita i ostaloj sirotinji koje su poplave pogodile, nek im je Bog na pomoci.
evo sada ce imati I cetvrti jer ove silne pare sto su nam obecali su vecinom krediti koji ce nasa djeca vracati a ovi nasi lopovi naravno bar 90% pokrasti. prvi lagumdzija I konjicki lopov niksic pa onda dalje I svi ostali zavisi kako su se vec dogovorili....sjeme im se zatralo svima....
Blago vama ,meni ne daju ni jedan
Nema prljavijeg grada u cijeloj bosni. Čak su gori i od zenice.
ma suti bolan ne govori da vracas tri kredita ako te cuju ovi politicki huligani povecat ce ti kamatu na te kredite
Valjda je to "pomoć". Pomognem ti tako što budem dobar pa ti dam pare koje ćeš mi vratiti s kamatom. Valjda misle da će se to upisati kao sadaka ili možda umjesto zekata. Kod naše vlasti sve je moguće.
a šta si ti konto da će ti bakir platit u ikei enterijer
Apelujem na klix da ovakve clanke ne objavljuje rano ujutro ili vikendom. SDP placenici tada ili spavaju ili su na raznoraznim paetijskim izletima i tefericima.
netreba puno ni kukati, kako je sad ljudima u Plaestini, nasoj braci i u Siriji, sute opet smo dobro
Ek Susica vrate na njegovo radno mjesto. Ne mozes biti trener u Bosni i zivjet u Parisu. Nije mogao ni Klinsi, sto moze Susic?
Kaže Lagumdžija da u četvrtak stižu obećane stotine miliona sa donatorske konferencije, strpite se još 2-3 dana. Sve će biti OK!
Hoce hoce kako da ne, da covjek ceka na njih ne bi ni gace imao, a kamoli sta drugo. Snadji se sam kako znas i umijes, jer pomoc ti niko nece.
Naslovnica hajde da se kladimo da ce se naci neki guzolizac da te razuvjeri da to sto si napisao zapravo nije ironija vec istina i samo istina :) "Bitno je ovim ljudima sto prije pomoci" "Vazno je raditi na tome da se pomogne ovim ljudima" "Samo se radom moze lomoci" "Hvala vam Zlatko sto se zalazete za ovaj narod" Ovo su samo neke od otrcanih parola guzolizaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Toliko o dugo najavljivanoj pomoci od strane premijera Niksica i Zlatka Lagumdzije. Bili su medju prvima da se uslikaju.
NE BRINITE SE KONVOJ IZ TURSKE JE KRENO