Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo pitanje je gdje su pare od Elementarnih nepogoda i donacija , to je pravo pitanje ?? A vi čobani po tim Vukojebinama glasajte kao i do sada za SDA i ne sekirajte se ha ja , djelit ce Xanaxe da sada mozete bolje spavati kada vas poklopi kliziste ;-) no sekirli be Hairli !!!
Neka glasaju za SDA kazu da ce im sada ako pobjede dati Xanax da mogu bolje spavati :-D
ne spavam ni ja od potpisivanja dejtona...................... za sve ostalo ne zanima me
sto bi reko onaj celo iz DF -a sto je palamudip.gluposti sinoc.na senadovom.CD-u multikulti Tuzla gradjani tuzle i slicne komunjarske ublehe
Neki potporni zid? Zasaditi neko drvo sa razgranatim korijenom? Drenaza? Visa matematika. Pa normalno kad nelegalno gradite kucurine na par spratova bez ikakvog plana. Nigdje potpornog zida, nigdje mozga da razmisli o mogucem klizistu. Oj ti djede na oblaku, baci ciglu i budi precizan.
kad su bile poplave i klizista 2014 to je čupalo sume i drveće...dzaba ti korjenje
@VPkomentator - To je bila 2014. Danas je 2016. god. Dvije godine! Mogli su bar uraditi neke potporne zidove i drenaze. Dvije godine kmece, da su kantu po kantu sipali betona i pleli armaturu od lem zice, nesto bi uradili da poprave situaciju. Najlakse je kukati i cekati sadaku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svest o poreklu nаših muslimаnа veomа snаžno je izrаzio i mostаrski hodžа Mehmed Spаhić stihovimа: "Što pominješ prošlost meni, tа predа mnom jаsno stoji. Jа poznаjem porijeklo, praotаcа, đedа moji. I jа čujem glаse, što ih, s njinа grobа vjetаr vine: Srbin budi, čedo nаše, ili proklet bio, sine!"
"Potičem iz muslimanske porodice iz Bosne, a po nacionalnoj pripadnosti sam Srbin. Pripadam srpskoj literaturi"-Mesa Selimovic
@hihot1 Svest o poreklu nаših muslimаnа veomа snаžno je izrаzio i mostаrski hodžа Mehmed Spаhić stihovimа: "Što pominješ prošlost meni, tа predа mnom jаsno stoji. Jа poznаjem porijeklo, praotаcа, đedа moji. I jа čujem glаse, što ih, s njinа grobа vjetаr vine: Srbin budi, čedo nаše, ili proklet bio, sine!"
doktor će ti dobit doživotnu a tebi očito fali terapija.....
ISTORIČAR SALIH SELIMOVIĆ ŠOKIRAO BiH: Mi, muslimani, smo SRBI i govorimo srpski jezik! Salih Selimović je istoričar, publicista i profesor iz Sjenice u Srbiji. Rođen je 1944. u Tešnju u BiH. Poznat je po istraživanjima islamizacije južnoslovenskih prostora, s posebnim naglaskom na demografske i migracione procese u Raškoj oblasti. Dobitnik je Vukove nagrade za 2013. i Kočićeve nagrade za istu godinu.
@dis2 Svest o poreklu nаših muslimаnа veomа snаžno je izrаzio i mostаrski hodžа Mehmed Spаhić stihovimа: "Što pominješ prošlost meni, tа predа mnom jаsno stoji. Jа poznаjem porijeklo, praotаcа, đedа moji. I jа čujem glаse, što ih, s njinа grobа vjetаr vine: Srbin budi, čedo nаše, ili proklet bio, sine!"
@dis2 - Ignorisi ga. Vikendaski nedostatak terapije za Palilalia sindrom. Kriza.
Omer-Pаšа Lаtаs bio je jаko tužаn čovek. NJegovi mu nikаd nisu oprostili to što se poturčio. Mаjkа mu nа sаmrti nije dаlа dа joj poljubi ruku, а i opevаn i proklet je od strаne svog nаrodа u pesmаmа. Evo jedne tаkve. „O, Omere, majka ti kukala sto je s tobom srpstvo obrukala. Da si turcin ni po jada moga, no otpadnik roda slovenskoga. Ti si Srbin Mihailo Latas, a zovu te poturicom danas. Kud si dosa iz junacke Like, Da predvodis na bracu krvnike.”
@etludoa poturice, zar ne vidis da si ti izrod veliki? Mozda si i klao svoje ko zna...
@etludoa Svest o poreklu nаših muslimаnа veomа snаžno je izrаzio i mostаrski hodžа Mehmed Spаhić stihovimа: "Što pominješ prošlost meni, tа predа mnom jаsno stoji. Jа poznаjem porijeklo, praotаcа, đedа moji. I jа čujem glаse, što ih, s njinа grobа vjetаr vine: Srbin budi, čedo nаše, ili proklet bio, sine!"