Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auu...saljite piliticari odmah dole nekoga da zavadi ove ljude ccc jos ce poceti da vas i to vase svrstavanje u torove ignorisu
Ne bi bilo lose da se malo afirmise to mjesto kao turisticka atrakcija, ipak je tromedja.
a sta ces zivit se mora, kad ljudi svate da se nemogu najesti od nacionalizma, i da nije bitnije dokazivati svoje srbstvo, hrvatstvo i bosnjastvo.
...prosto me nešto sramota uhvati , gledajući i čitajući sve ovo ....koji sam ja neradnik i uhljup , teško mi ono malo bašte što posjedujem kultivisati .....i onda kazem : "nema posla " ...........sram da me bude !!!
Ko nema za kruh jede janjetinu
I burek od bureka!
Svaka cast radni ljudi. Lijepo vidjeti.
@nosilaihdrina http://www.klix.ba/vijesti/bih/masovna-grobnica-u-centru-sarajeva-postavljena-instalacija-u-obliku-republike-srpske/160709026
nije jaGnjetina, nego janjetina
De ne seri.
nije ni janjetina, nego svinjetina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)