Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači ukratko Svrbi ukoliko ne budete slušali Dodu svog i ne vozili kako on hoče onda čete da UMREEETE ovo umrete se kaze ono rastegnutooo ili možete da MRETE :-D još malo uvest če vam ograničenje jahanja vlastite vaše žene- DODO JE KING BRATE
GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Milan Vukeljić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetsko-alkoholičarska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"republika srpska\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom.
uvedite vjeru u voznju i spaseni ste! nek se racuna u prosjek brzine
BRZINA... ionako nema nista od zivata kod nas...