Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živkoviću ti si jedno obično lažljivo govno. Kakvi političari iz federacije?Kaži ko je od njih bio u protestima i nemoj više da lažete ,dosta je bilo.Reci kome je falila dlaka sa glave,ti smrdo smrdlivi. Ovo se je narod digo protiv vas smradova koji ništa nerade,a ubiru ogromne pare za svoj nerad.MA MARŠ U PIĆKU MATERINU!
Sarajevo3,5 g.LOGOR , A STANOVNICI METE ! Zivkovicu IMBECILU JEDAN !
Moks,e jesi se provalio - pa gdje ti vidis gospodu u r.s.
„Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić, Deobe
sa četnicima i fašistima općenito nemoguće je pregovarati. treba vidjeti što su pravni okviri dejtona u kojima je moguće djelovati na jačanje bosne i ne odstupati ni milimetra. narod a ni istorije neće oprostiti niti jednom bošnjaku bilo kakav ustupak fašistima. alija je napravio glupost sa potpisom na dejton, to isto su učinili i oni koji su vlasništvo države prenijeli na entitete, a i oni koji su uveli i državljanstvo entiteta. to nije propisano dejtonom, a našia stoka je to prihvatila (MISLIM NA SDA, SDP I SVU OSTALU VLAST) JEBEM MAMU IZDAJNIČKU SVAKOM KO USTUPI MILIMETRA ČETNICIMA. SUDIT ĆE VAM POTOMCI PRIPADNIKA ARMIJE B I H, BOSNA SE BRANI, BOSNA SE VOLI.
A vi kad ste prave logore pravili u ratu ??? Vi bili 20 sati i prepali se, hahaha, neka ste malo i vi osjetili pa makar i na 20 sati :)
U informaciji se navodi da su za razliku od srpskih, „bošnjački političari, mogli slobodno da ulaze i izlaze iz zgrade PSBiH“ ##DA LI SU BOŠNJAČKI, ILI ONI ŠTO ŽIVE U SARAJEVU, PA JE NEKAKO I LOGIČNO DA GA PUSTIŠ AKO ZNA ŠTA RADI, ZA RAZLIKU OD "GOSTIJU" On je naveo da „srpskim predstavnicima nikada nije bilo lako raditi u Sarajevu, jer su sjene rata i teške prošlosti BiH stalno bile prisutne na hodnicima i salama parlamenta, u kojem su predstavnicima RS stalno govorili da nisu dobrodošli, nazivali ih agresorima, a RS genocidnom tvorevinom“. ##ŠTO NISI PREDLOŽIO ZAKON GDJE SE NEĆE MOĆI VRIJEĐATI U PARLAMENTU, A NE MUJESTO TOG KO IZ VEDRA NEBA DA VAM PADNE NA PAMENT JMBG?
Ima li iko sposoban na ovom portalu a da je advokat ili pravnik pa da porkene tuzbe protiv ovakvih izjava i generalno izjava nacionalizma i mrznje.
logor buhhhhaaaaaaaaaa joj žigova i ideologije fašiste ćosića na djelu hoš oštetu govno genocidno
protesti, kakav autogol, koja naiva...
Za sijanje vjerske,nacionalne mržnje,za klevete i laži,traižiti od noslaca protesta da podnesu krivićnu prijavo tužilaćtvu BiH protiv Živkovića i Bosića,pa neka dokažu sve ovo žto su naveli.
Molim urednike da ubuduce umjesto PREMIJERKA koriste PR predsjednika RS-a. To je bolji opis posla gospodje Cvijanovic. A po pitanju sigurnosti, sigurni ste Vi i u Sarajevu, i Banj Luci i u Mostaru, jer Vas niko i ne primjecuje.