Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
serem se u drzavu a boga mi i u sistem...gdje smi zivimo..
Opet blokiranje drzave u najavi :) radit ce 3,4 dana i ode na godisnji kao sto se ispalio bio u J.Koreu 10 dana kada je najvise trebao ustavnom sudu. SDA SVE VAM YEBEM !
Ma imako ko ima mozga nek poslusa razgovor Amira Zukica i Turkovica i to je to to sve govori kakva je ta stranka !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eeee našoj državi nikad dosta kriminala i kriminalca.. Više ne znam šta se treba uraditi da kazna stigne lopove. Što se tiče odbora za doček, ovi su prije Budimira trebali u zatvor..
Zalosno i tuzno je da Budimir je prosle sedmice bio u zatvoru, ove sedmice ce u Predsjednistvo a vec naredne ce na godisnji odmor! Pomilovao covjek sam sebe!
sporders...niti je sam sebe zatvorio niti je sam sebe pustio niti je sam sebe uopste postavio za predsjednika...al ne brini sad kad je potpiso za nove kredite tuzioci ce podnijeti zalbu na pustanje...cirkus u reziji sratka zlogumdjije vec treca godina...
Zivko Budimir nije dosao na posao u 12:05. To je neistina. On se pojavio u svom sarajevskom uredu u 12:05, a na posao u mostarski ured dosao je tacno u 08:00!
...pustilo ga u kabinet da dovrši uništavanje dokaza...nakon ćega će se ispariti u ino-s'ranstvo (croatia) da proslavi unilazak svoje (primarne) domovine u EU...AFERIM srbine (živko je ustvari srbsko narodno ime)...
U ovoj državi neće biti napretka dok se ne uvede smrtna kazna za adekvatno dokazanu korupciju.. Smrtna kazna treba biti provedena na javnom mjestu - spaljivanjem, kao u vrijeme inkvizicije, čisto da se pošalje jasna poruka cijeloj vladajućoj strukturi i uposlenicima državnih institucija - od matičara do predsjednika države. Spalimo bandu lopovsku!!!!!!!!!!
Ih majmuni jedni, sta se krijete iza nadimaka, ko vam je platio da stavljate sve te komentare
Ko li je tebi platio da provjeravas
Odma bahato kakvo li je ovo radno vrijeme
salmire j.ebo te otac mrtvi
Eno sad i SANJIN! Pa kakvo je to ime?! SDP-njarsko kao i JASENKO, DRAZEN i drugi. Ko fol nigdje ne propadate, a podsvjesno gajite ljubav prema cetnikluku. I samo se trpate krmetinom da vam se mast sljeva do pod bradu. Al dzabe, opet ste kvazi-cetnici.
a gledaj ovih sto su se poredali da ga docekaju, kao vole ga, drago im :D
Budimir je pusten da bi potpiso ovaj zakon da bi se dobile pare...crveni su zatvorili covjeka a da nisu procitali ni zakona da se bez njeg ne moze potpisat i dobit novo zaduzenje mmf-a...a para nestalo...a nestalo jel sdp i vecina ne rade nista...
Da Bog da se ne vratio sa godisnjeg.... zbog ovakvih ja nemam posao niti mogu da se ozenim da bi razmisljao o porodici... da BOG DA MU BIO ZADNJI GODISNJI U ZIVOTU I NJEMU I ONAKVIM KAO STO JE ON...
Opet ona stara " tresla se gora rodio se mis "... To je ta nasa divna domovina. Zalosno!
Izjave na koje se Sud BiH, odlučujući o određivanju pritvora Budimiru, pozvao su uopćene i spadaju u kategoriju „rekla-kazala“, zaključio je Ustavni sud BiH. Takve izjave svjedoka nisu potkrijepljene objektivnim dokazima, navodi se u obrazloženju. U odluci stoji da se iz takvih izjava se ni na koji način ne vidi zbog čega je Sud BiH zaključio, kako je to navedeno u drugostepenom rješenju, da ove izjave zajedno sa drugim dokazima „ukazuju da se vršenje krivičnog djela odvijalo na način da su osumnjičeni uspostavili mrežu posrednika, koji su stupali u kontakt sa osuđivanim osobama ili članovima njihovih porodica, koje su podnijele molbe za pomilovanje“. Sud BiH, smatra Ustavni sud, nije istinski i uvjerljivo verificirao sve činjenice i informacije na kojima je zasnovao svoj zaključak da postoji osnovana sumnja da je Živko Budimir počinio krivična djela koja mu se stavljaju na teret. Ustavni sud BiH utvrdio je da je bilo grešaka. Na osnovu ove odluke Vanraspravno vijeće Suda BiH, koje je Budimiru i odredilo pritvor, moralo je preinačiti svoju odluku i njega i ostale osumnjičene pustiti iz pritvora.
Na vise mjesta u presudi su se koristili strucni izrazi. A na jednom mjestu, vjerovatno da bi i javnost bolje razumila, okarakterisali su dokaze za navodni kriminal kao "rekla-kazala". I to je dobro tako. Pa opet ove SDP-njare to kao ne kontaju, ma ni najmanje ih ne interesuje ta odluka Ustvanog Suda. Njima je partija bitnija od drzave i Zlogumdzija je Vrhovni Sudac koji jedini ima monopol nad istinom.
Vazno je da je on prvo rijesio pitanje sluzbenog vozila. Kao da ne moze barem prvi dan taksijem ili pjesice. Ili mozda nema svoje vlastitio vozilo. Majmun , trebao je dati ostavku odmah na pocetku istrage. Tako se to radi u svijetu
Ma naravno al Buda ce nazad ne brini jer kad se optuznica podigne a hoce ide nazad sam jesu tuzitelji zasrali s pritvaranjem prije optuznice !!!
Volim te BOSNO
A oće se i naradit samo što dođe uze godišnji, to samo u Bosni ima...