Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo samo hrabro i poslije izbora nastaviti izgradnju jake BIH..
da je neko drugi na čelu sdp-a ili kandidat za načelnika(općina n.grad) ja bih svojih 9 glasova odmah dao ovako ovaj je trčao za damirom noć dan a nije u stanju ni wc šolju promjeniti tako da meni nije žao što ću podržati ovog mladog Efendića ma ćehra mu je drugačija ako ništa a naši stari bi rekli \"vidi mu ćehre\" mislim pročitaju te!
kako u dobrinj nudite 50 km da se slika na dan izbora listić sa glasom za sdp 12 godina vlasti u ovoj općini i ljudi hoće promjene neće više tenis dosta im navratilove!!!!!!
@mart92 ...pa ti sad ovih 64% ko rogovi u vreći :)
64% ZA - Bošnjaci i Hrvati 36% PROTIV - Č.e.tnici i komunjare
Ma to oni tako samo da te malo podsjete na \'zemlju blagostanja\' zvanu Srboslavija ;)
Bolje ih je i kupovati nego nemati glasa kao za vrijeme vase diktature 45-91, oloshu fasisticki
Mojoj je prijateljici na prošlim izborima jedna kandidatkinja sa liste SDPa za skupštinu HNK nudila 100 maraka ako se učlani u stranku.
Ovo su opcinski izbori.Zadnjih 15-ak godina u opcini centar je nacelnik iz SDP. Hvala mu sto kroz ulice u padinskim dijelovima mozes proci samo terenskim vozilom. Hvala mu sto sam morao ugraditi alarm na kucu i postaviti gelendere, jer od lopova nemozes opstat. Hvala mu sto zbog narkomana moram djecu voditi u skolu. Hvala mu sto mi zatvori vodu u 23,00. Hvala mu sto sam zimus crko od lopatanja, jer grtalica prodze jednom u 2 mjeseca. Hvala mu sto granap u mojoj mahali obiju bar jednom mjesecno, nekad i oruzano. Hvala mu sto mi je pred izbore asfaltirao ulicu, pa je ponovo u jednom dijelu izrovio kako bi postavio semafor, koji je trebao biti pusten u avgustu, tako na tabli pise, a valjda ce ga upaliti uoci izbora. Mislim da je vrijeme za promjene.
Boze, oprosti im neznaju sta rade
SDP najbolja stranka! Nakon samo 2 godine vlasti naprivili haos u državi!
Ali SDP je u koaliciji s onima koji kupuju glasove. Živanoviću ti serreeššš kao i tvoj šef.
mozeli nam neko iz sdp-a reci zasto je zeljko komsic napustio sdp.
mozeli nam neko iz sdp-a reci zasto je zeljko komsic napustio sdp.
laguzdzija sto me slaga da mi kuma keljemendija nece da hapsu, a on morade da pobegne, haram ti bilo sto ti dadosmo pare i ono letenje sa mojim avionom.nego me hitno postavljaj za ministra sigurnosti da batalimo to hapsenje , oni ce i po nas da dodzu, e kuku ti je nama. tvoj scepo radoncic
u ostata svjeta normalna je kupovina glasova, to je sasvim normalna praksa ne znam zasto se samo kod nas dize tolika hampa oko necega legalnog...