Mašine popravljene, so naručena
148
Zimska služba KJKP Rad spremna za zimu
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvota jedan da ce ih opet iznenaditi !!
jesu spremni do prvih padavina :)
A i ovaj KJKP je pod upravom SDA kao i ViK tako da se plasim dolazeće zime ako bude jako snježna!
dobro spremni-ccccccccccc AL ZA ALDZUN kako dobro je rekao jedan ovde bice iznendzani nije bilo srestava POKRADENO
J.e.b.a.li ti i sandžosi i seljaci mamicu. Tebe i takve kao ti treba prodati Dodiku i Čoviću u roblje, da vas izrabljuju i guze ko što su ti djedove guzili. Seljaci i sandžosi su ti sačuvali ovo malo države, a ti, Zlaja, i hiljade inih zlaja, tzv. fine grad. raje, rasprodajete i krčmite u bescijenje. Sarajlijice se najele hljeba!
Predlazem da se zbog smjena celnika SDA ne ciste ulice sa vecinskim glasacima navedene stranke,a da se tamo gdje je vecina iz SDP-a proglasi proljece. Spremni su oni kao Hrvati, ZA DOM ;)
pa isto placaju dadzbine KJKP RAD-u i stanovnici ulica prvog i stanovnici ulica treceg prioriteta samo sto ovi drugi ne mogu koristiti ulicu. Dakle koliko para toliko muzike.
A zašto čistite samo četiri gradske općine kada ste kantonalno preduzeće???? Dali samo ove 4 općine pune budžet kantona??? Ili možda imaju neke druge OJP RAD? Neznam koliko ste spremni, kao ljetos civilna zaštita i vama će faliti helikopter, kanader, kuhinjska sol, brašno itd...
spremni su ko sto su i do sada svake godine bili spremni, tj od 0 do 8 cm snjega, sve preko , je za njih nepredviđena okolnost ili viša sila..
Spremni su u oktobru, ali kada zapada u januaru -februaru opet ćemo biti zatrpani.
Spremni ,kao i uvijek! Svakoe zime iznenadi ih snijeg....
iznenadit ce ih kao uvijek do sada ; kao da zivimo U Dubrovniku ..
Joj Đipa ima da te spominjemo kad padne prvi snijeg isto kao i svaki put do sad.
Nema snijega ove zime...
procitam naslov... te se GROHOTOM NASMIJEM !
nema snijega ove zime bezze se pripremaju!!!
Nisu za kise spremni,a kamo li za snijeg.