Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj momak je jos davno zutim slovima na snijegu napisao moje ime
KLIX, zar nije malo čudno objaviti gluposti poput ove o lanjskom snijegu, a ignorisat sastanak premijera entiteta u doboju na kojem će nas dotični zavaliti za nekoliko stotina miliona dolara kredita od MMF-a, da bi popunili šupljine u budžetu i produžili ovu agoniju dejtonske cirkus države
Svuda podji...,ali kuci dodji...Ma nigdje nije lijepo kao u nasoj Bosni...
Ma mislio sam samo na prirodne ljepote...,dok su ostale stvari na zalost tuga i cemer... :-(
Hvala ...Ko zna mozda se i nadjemo...,ja sam nekih 500 milja istocno... ;-)
pogledajte zimske cari u svujetu:# https://www.youtube.com/watch?v=fsmRppcAwjg
Nek uzivaju,ko ih je.ee
Topli snijeg grije, led se zagrijava, iako je mećava vrela pod naletom ogromnih pahuljica snijega koji je manje-više topao. Sve je vruće, a ozeblo sunce ledi šumske livade, koje ionako nisu pri sebi jer su odbjegle od vjetrovitog, hladnog sjeverca, koji je ovog puta puhao s juga.
ova zima se bas oduzila nesto