Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepsi je na svijetuuuu moj rodni grad ❤🎇🎊🎉🎈❤
garant pises iz njemacke
Lijepo nase Sarajevo.
hebo vas snijeg i zima
Lahko je tebi novinaru, meni je veća idila kad u 6 moram ustati ocistiti snijeg da mogu na posao otići...
A sta da vam kazem. Ko cijeli zivot zivi u sarajevu i nema internet reci ce moja svlija je najljepsa. I to je super! Nazalost ko je mrdnuo i vidio atrofirat ce emocionalno, intelektualno i psihicki, pogotovo sa ovom pandemijom i zatvorenim granicama. Cista klaustrofobija. Sarajevo je objektivno za penzionere i ljude koji zele obitelj, nemaju hobije i ne smeta im nedostatak kvalitete u obrazovanju, u nauci i umjetnosti. To su jbg cinjenice. Sarajevo objektivno nije posebno.
Ko se ne slaze nek slobodno argumentirano objasni po cemu je Sa posebno kada se radi o kvaliteti zivota, edukaciji, mogucnostima za napredovanje, usavrsavanje itd. Nemojte samo napisati ima nesto u zraku. Gdje god si rodjen i sta ti je mama kuhala ce uvijek biti posebni makar to bilo u Albaniji jer sve ono sto vam je poznato iz djeyinjstva je srcu drago. Ali to ne znaci i da je za vas zivot i vasu buducnost dobro. Nazalost to balkanu generalno jako fali, objektivnost.
Gradic ko gradic, izvuklo se sto se moglo
Naljepsi gard na svijetu, samo ga unistise brdjani i nepismena sirotinja
Čemu tolika mržnja nekih ljudi prema Sarajevu ?.Htjeli ili ne htjeli priznati Sarajevo je herojski grad ,jedinstven u svijetu po svojoj specificnoj ljepoti i svojoj raznolikosti.A vi brđani okanite se Sarajeva ne razumijete vi niti cete ikada dokučiti ovaj grad i njegovu dušu
M. G., znaš li uopšte šta znači zimska idila? -Ako ti je ovaj šljakut idila, onda si ti u gadnom mentalnom sosu
Samo sarajevo sarajevo imal gdje Tuzle Zenice i ostali gradiva u BIh
Dosla dijaspora malo skijanje,malo cevapi malo da se druzimo da nas pobiju s virusom,maloumnici
@gooUser1584100303 😱
...zgodne, vala, one klupice. Crvene. Pa u bijelo futrovane ... Bajno.
u bajkovitom sarajevu samo mozes noge ili ruke polomiti po ovim ulicama lijepim i krasnim
@ikeike zalosno ti ne mozes political ni nge ni ruke.Drzim jer ne pripadas Sarajevu.Zalosno
Hvala na bajci, valja u ponedjeljak raditi, abd.
@Robot3 U ponedjeljak olujni vjetrovi.
niko maske ne nosi 🧐
LIJEPI ŠEHER MOJ
@kolikoimamoruku ...lijepa Foca tvoja...ili lijepi Novi Pazar tvoj :D
😀😀😀😀🔝👌👏