Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O čemu ovaj idiot priča?! Pa u Federaciji već vrijedi jedan čovjek, jedan glas... pa kako je Komšić 8 godina za redom biran?! U više izbornih jedinica?! Dal će to isto biti i u Travniku, Bugojnu, Varešu, komplet Lašvanskoj dolini gdje su Hrvati zastupljeni manjim brojem kao što su to Bošnjaci u Mostaru? O čemu ti pričaš čovječe?!
Oni osječaju ogorčenost spram svake politike ... p.s. valjda se piše osjećaju a ne osječaju! ;)
Sta ovaj ratnik teroristickih formacija hoce ??? Ako mu se ne svidja u glavnom gradu HRHB uvijek se moze preseliti u Džalalabad ..... tamo moze slaviti dan Džamija :)))))
majmunee
kmee kmeee teroristi kme kmee ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ratu nas Alije prodao latinima i kvizlingu Hadziosmanovicu.... U ratu pravili dogovore sa latinima i davalim im Mostar..... Danas nas prodaje Alijin sin i dalje stavljaju neke budaletine, lopove i neskolovane seljacine da vode iz Sarajeva politiku u Hercegovini.... Na.prcim vam se materesine svima gore preko Ivana!
...jebe lud zbunjenog !
Zijo...evo,što bih ja imao takvo mišljenje,jer sam nestranački,pa i nekako....Ne naprdivaj,da je to prijedlog HDZ-a,kompletan SDA je u talu sa HDZ-om,prepadate ljude,ovim i onim,ričate uvijek neku priču o bošnjaštvu i blablabla...ti si preživio,i slični tebi,šta bi sa Hujdurom,Švabom,Lerićem,Jugom i da ne nabrajam...Vi ste tolika dobro plaćena banda,da nema metra kojim se to može izmjeriti...Od takvih,kao ti,Hurda,Penga,Jelovac,Svila i da ne nabrajam,ne treba očekivati ništa drugo nego lakrdiju...pu nate ko na hovno
Bez obzira sto se pojam distrikt veže za entitete Mostar može samo funkcionisat da mu dadne status distrikta.
Neka se status distrikta dodijeli i Travniku, Bugojnu, Vitezu, Jajcu.
A bjezi kome suplju pricas,prodali bi majku svoju a ne nas,ono sto nisu u ratu mogli uzeti danas ima dajete na izvolte LESINARI
SDA i HDZ vec dvadeset godina trguju Mostarom, ali dok je jednog bh. patriote taj antidrzavni i pakleni plan nece moci proci. Mostar, biser nase domovine i grad heroj.