Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super... taman da nam se djeca zrace od radio / TV antena.. Extra.. koji biser..
nemoj tako, evo sad ce nam jos jednu dzamiju izgraditi valjda misle da ima jos onih kojima treba ispirati mozak i da nema dovoljno mrznje koju raspiruju nekakvi nazovi imami i nazovi popovi. Kad smo stoka od naroda, to i jeste jedino sto nam treba, dajte dzamija i crkava na svakom koraku, kome jos na Balkanu trebaju fabrike i proizvodnja...
To su sve idiotske ideje i planovi neka prave FABRIKE mater im njihovu nek izvade firme iz govana u koja su ih oni doveli nek radnici rade bez strajkova posteno da im plate zaradjeno i nek poniste svaku mutnu privatizaciju to su paraziti koji su naucili samo da trose drzavne pare qrcine su to jadne naguzim ih sve koji to podrzavaju hee hee
...baš nekako vjerujem u ovaj projekat!! :-P
Odlična ideja!
Ovo se mozda napravi kad nas Svedska okupira
Popravite vi nama trebevicku zicaru prvo,pa pnda ove gluposti
Ideja je fakat super, Sarajevu definitivno nedostaju izletišta koja bi građanima bila na dohvat ruke, samo me zanima gdje misle postavljati noseće stubove za žičaru. Mislim, u Gornjim Pofalićima su kuće skoro pa jedna uz drugu, a kako je krenulo ovi gore će početi i doslovno zidati kuću na kući. Baš me zanima kako onda ovi ublehaši Džoa Kola misle pružiti žičaru. Jedino ako nisu skontali neki sistem po kojem ne trebaju upornice za kablove (što bi bio podvig koji bi izazvao svjetsku revoluciju u gradnji žičara ali i u građevinskoj industriji uopšte), ili ako će poravnati ljudima kuće.
Šta se to sa tobom dešava??? Kao da si malo prolupao. Potraži psihijatra dok je još vrijeme. Komentari su ti katastrofa. Traži pomoć od nekog.
BLAGO BUDALAMA,LALALALALAL...JEBEM LI VAM PLEME I SJEME BALIJSKO POSRED PICOKE LOJAVE!
Evo sa ćime se bave naša kantonalna ministarstva, zavodi i uprave.Crteži i planovi zaista lijepo izgledaju. Sigurno su rađeni u AutoCad-u ili GIS-u.U tim programima se svašta može našminkati i nacrtati.Još samo nisu rekli da će ovim projektom otvoriti još 2000 radnih mjesta od ćega će minimalno biti 500 mjesta za invalide rata i demobilisane borce. Gospodo draga pogledajte malo fasade na zgradama u Vojničkom Polju, Alipašinom, Otoci i dr... Još nisu sanirane rupe od granata iz 1992 godine.50 % liftova u zgradama nije u upotrebi, ulice u strmijim naseljima nemaju trotoare i više liće na seoske makadamske puteve.Nema parkirališta jer su na njima tajkunski objekti, gradski saobraćaj katastrofa,u javnim kuhinjama sve više korisnika a vi se bavite nekakvim megalomanskim projektima, planirate olimpijade itd...SRAMOTA. DALI MI ŽIVIMO U ISTOM GRADU???
Trebam jedan ovakav sportsko-rekreacioni centar gdje cu moci dijete uciti da skija, koji ce mi biti na dohvat ruke i gdje cu moci sa prijateljima izaci na kafu.Grupa eksperata sa ovog sajta neka malo ohane i neka uzmu zasluzen odmor jer ne moze se svaka ideja docekivati na noz.Porucio bih odgovornim da realizaciju projekta zapocnu jos prije izbora ukoliko nas zele uvjeriti da zaista imaju znanja i mogucnosti da realiziraju jedan ovakav kompleksan projekat.Nemojte samo da bude kao sa parkom na Sipu ispod porodilišta, gdje se godisnje zasadi 100 sadnica,a unisti 150.U taj park stanovnici novog naselja Sip gdje zivi puno djece mogu samo gledati,a nalazi se na dohvat ruke.Medjutim velike li pameti i strasne investicije za opstinu Centar da napravi jednu pjesacku stazu do parka.Rukavica je bacena...
@ OMOOX : NE JEDI GOVNA !!
Sve po nesto srpskoj zemlji bi pravili. E baliyaneri, i vi sanjate, platite odstetu Pofalicanima za zemlju, pa onda pravite i dzamije ako hocete.
Jedva čekam slijedeću olimpijadu. Joj ljepote, sve guzovače, luda kuća raja.