Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka, polako....beogradski pasaluk, vrlo brzo. eto uzmite i to malo jada, jer cete izgubiti puno vise! zivi bili pa vidjeli :)
A drago vam je bilo muslimani kad ste dobili onu vilu i hotel u Cavtatu što vam je Tito dekretom dade, sad kukate
@Pero iskreno hvala na toj informaciji i bila nam je korisna :) Ako nisi znao za tvoju informaciju i sela oko Foce, Tjentista i Visegrada su bila Bosnjacka pa vise nisu. I nana Fata je imala svoju livadicu pored kuce pa je vise nema. I u Foci je postojala jedna Aladja djamija pa je nema. Mi ronit suze o nasim bosanskim ili vasim srpskim toponimima nemamo vremena. Nama je doslovno pitanje kako prezivjet udar sa svih strana. Od hrvata, od srba od ohra- i od domacih izdajnika koji rade za jednu od ove tri formacije.
Draga gospodo, ako niste znali, a mozete pitati svoje nane i dede, PODRUCJE BASCARSIJE se prije Drugog svjetskog rata nazivalo SRPSKA VAROS. Toliko za one koji se pitaju od kuda vlasnistvo SPC na Opstini Stari Grad.
OHR kada niste u stanju da se suprotstavite srpskom i hrvatskom ekstremizmu niste vise ni dobrodosli da se petljate tamo gdje su Bosnjacki interesi. mogu samo dobiti novac i to na rate u narednih 500 godina po 1 KM. Tako to ide po obrascu neka se domaci dogovore. OHL == liga EU za krscanske interese u BIH.
Koji K ima OHR sa ovim??? Ne mijesa se u spor izmedju crkve i nane Fate??? Majku Vam cetnicku
Ovo je smijesno, nakva crkva trazi zgradu ekonomije a ispred zgrade ELEKTROTEHNICKOG FAKULTETA u \"istocnom\" Sarajevu krave pasu travu. Jadno je da ne mozemo dobiti svoju zgradu nazad a da nakva crkva trazi zgradu ekonomije u sred Sarajeva.
ma hajde bosnjaci znaju samo za otimacinu i nikad ovo vratit nece, ali cudno je sto ove osobine pripisuju svim drugim narodnostima koje nisu bosnjacke, SP Crkva je u Zagrebu u jeku rata dobila svu svoju imovinu nacionaliziranu za vrijeme Juge, al u Teheranu to nece bit moguce pa ni za Islamsku zajednicu, ako dobiju jedni dobit ce i drugi, a to bosnjama ne odgovara
turciiii, i vazduh cemo vam naplacivati!!!! Pravi ste Palestinci, ni zemlje, ni drzave, ni nacije!!!! A sta mislite da posaljete par \"HELP BAZNIJA, DZENOSAJD!\", mozda upali, ko zna????
Tebi je odavno nešto zabodeno u mozak,samo to ti još neznaš i kao takav ćeš umrijeti sroljo. Prije izvjesnog vremena sam slučajno prisustvovao razgovoru dvojice bošnjačkih zvaničnika u kojem oni kažu citiram sledeće \"zgradu bogoslovije koliko god izvrdavali MORAMO vratiti SPC, što prije to bolje\".
@Vladika/Bisk... Molim, molim uvijek sam spreman pomoc nasoj braci Srbima i Hrvatima, Vas Pipo od srca BIH4NEVER
@Pipo 10.11.2009. u 20:17 Je si li ti Pipo sa Bliskog Istoka ili je i tvoj cjeo narod? Molio bih da se omoguci bliskoistocnom Pipi da se zaveze za zgradu i time pomogne SPC u demoliarnju zgrade fakulteta na cijem mjestu ce SPC napraviti bolji i stariji Bogoslovski fakultet. Pipo hvala ti na pomoci, Vladika bosanski
nedat nista genocoidasima. zavezat se eksplozivom ako stjednu uc u zgradu BIH4EVER!
otac, odakle ti da je to JEDINI fakultet koji iole vrijedi ? nebuloza.... Medicina, Elektrotehnika, Masinstvo, etc etc... ? Bezvrijedno po tvom ?
K*AC IM ZABIT U OCI uzeli su nam pola drzave i dan danas nas j*bu u mozak