Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajte molim vas, pa mora i sirotinja negdje cugati 😀
Šta se sve radi zbog jednog selfija, kakvo je to društvo? Ima još mnogo lijepih mjesta za one kojima je do selfijanja, naprimjer katedrala ili munara Karađozove džamije, a takve omladine je ovdje najviše, lako je za narkomane i ostale, problem je što mostarska omladina tu dolazi samo da bi bili "zvijezde Instagrama".
Da malo manje kradu u sarajevu ovo bi se napravilo,ipak je Mostar perjanica turizma
Možete li igdje u svijetu zamisliti grad da nema gradonačelnika, gradsko vijeće (svi uredno deru platu kao da rade). Možete li zamisliti grad bez izbora, grad u kom' se pitaju seljačine. E ako možete, upravo ste zamislili grad Mostar. Pa zašto kao takav da nema u samom centru devastiranu zgradu.
mlaaadih narkomaaana
nedavno sam upoznao dvoje mladih turista iz Njemacke. Pitaju me za Stari Most i Staklenu Banku, culi negdje da je tamo cool, cak i znaju kojim putem da se uđe, posto je glavni ulaz pregrađen
Glavni drogeraski i prostitucioni stand u Mostaru koji radi 24h.Tu se tocno zna kad ko dolazi zasto i kako.To mi neki dan rekose slucajno
Objekat od preko 6mil "u procesu uknjižbe"? E moj Alija..