Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koristili zgradu 20 godina, i da im Kanton isplati pola miliona KM. Sto su ti SDP ministri. MRS
Ko ce kome ako nece svoj svome.Narod birao
Vlasništvo Caritasa tj. prehodnika, vratio Kanton privremeno i opet odzeo zbog nezavršenih radova. Veći dio centra Sarajeva je opljačkana imovina pojedinaca i raznih vjerskih zajednica. Teško tako u Europu.
A imal šta od 20 godina kirije? Ako ste vi njima oprostili kiriju za 20 godina, trebali su i oni vama oprostiti uložena sredstva u rekonstrukciju.
"Današnjim potpisivanjem, kako su saopćili iz Vlade Kantona Sarajevo, konačno je stavljena tačka na spor koji traje duže od 20 godina"
https://www.klix.ba/vijesti/ustavni-sud-bih-zaustavlja-rat-izmedju-grada-tuzle-i-islamske-zajednice-zbog-vrijedne-parcele/220323018.....Treba BITANGE iz Islamske zajednice ISTO odradiT.
jel bila jos koja kvazi herojska faca za fotku za naslovnu?
Treba isplatit i IZ bitange, te vakufe podjeliti narodim-a.
e jesi bitanga