Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je TVSA bila megafon politike lopovske SDA i lopova Skake, Efendića, Ajnadžića i drugih SDA-ovaca.
@Antiboot sad im ostaje samo Hayat i MTV Igman...
@Antiboot pocela je znaci SDA histerija, Boze sta li ce tek biti kada pocnu raditi nesto u zivotu ? kada budu imali obaveze i poslovne probleme
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Vladajući u KS žele na ovaj način višestrukim ponavljanjem informativnih priloga, koji bi isključivo bili o njihovim aktivnostima, pretvoriti TVSA u propagandnu vrtešku" - koja komedija, pa TVSA glavni televizijski megafon za SDA propagandu već godinama
@thekupus Oteli im "munaru" 😂😂😂. Ne mogu da se sastave sa sobom. Čak će i RS pustiti da se otcijepi samo da se vrati KS 🤣🤣🤣
Šta je bre Hrvačiću i tvoje je odzvonilo? Sada će malo profesionalciu TVSA da odahnu i rade svoj posao po kodeksu, a ne po podobnosti i uvlačenju SDA-ovcama u pakaš! Tolike godine ste rastjerivali sve što je bilo dobro, sada je vama došao fajromt. O tužbama koje će tek da vam uslijede - potom! Margina je za vas i sve načelnike opština u KS - pravi pakao. Zatvori pravi raj!
Vlasta, podrška 100%!!! Hrvačiću papak jedan okani se gluposti, Vlasta je i Sarajlija i Bosanac i patriota, veći nego što ti možeš pojmiti u toj svojoj glavi!
ako je mizerna kantonalna televizija, a ne možeš placati sebi prevoz od naknade odjebi od novca poreznika
Koliko je SDA uništila državu, trebaće od 25 do 50 godina da se to sanira. Jednostavno su uništili društvo i stubove društva.
Tako to rade novi "ideolozi".Ekspresno uvesti nove ideoligije,koje pasu nekolicini.Ovi imaju staljinisticke metode,sve i svakoga ko se ne uklapa u "100 ciljeva i 300 proncipa" , pometi. Akobogda,jos malo pa cete u anonimu,sto i jeste. Dzaba vam propaganda po forumima.Nikada necete biti nesto što narod prihvata
@crnisnijeg A vas prihvata? 200 do 300.000 uhljeba i islamista? A ostalih 2m Bošnjaka su nebitni? Zato i jeste BiH tu gdje je jer da su pošteni izbori nikad vi ne bi dobili komad vlasti. Isto tako ste i Aliju "namakeli" iako nije pobijedio na izborima.
" Još samo treba da od mizerne naknade za rad u Nadzornom odboru plaćam taksi za odlaske u TVSA" ne znam sta me vise iznenadilo da je naknada mizerna, ili da ne znas da ima javni gradski prevoz?
Dugo vremena smo cekali da jedna vlada pocne zaista da radi svoj posao. Trebat ce dosta vremena da se ovo sto je SDA godinama unistavala popravi, ali je neko konacno poceo da radi na tome. Podrska vladi KS!
E moj Hrvačiću pa lažeš i u Ramazanu. Veliki je to haram.
Najveći suncokreti su u kantonalnoj televiziji. Ima ih što su po zaslugama od dobro uštimanih novinara postali postali dobro uštimani političari i poslanici.
I opet nebosnjak umjesto Bosnjaka...bravo NiP
@virus1 Ma jel vi talibani furate multikulti Sarajevo ili ne?
efendica nemozete racunati sa velikosrbinom ajnadzicem jer ajnadzic je iz lukavice i rogatice 1992 prijetio svim sarajlijama strijeljanjem i sda ga dovede u opstinu vrijedniju od drugih valjda da ga nagrade i li da uradi obecano
Sad ovce glasaci naroda i pravde citaju i bleje u sebi,sto nas ovi izlevatise,pa oni istiovi koje su prozivale,beee beeee
@selmaahmetovic ja, pa cak i dake tako, i? eto i sama priznajes da je sda tako koncipirana.. pa je l’ vas makar malo stid?
Žalosno je da koristi auto na ovaj način kao i miješanje u programsku šemu. Ovo je kova vlast. Ali sreća neće dugo
Sve to treba s noge na nogu i ključ u bravu
Hahahaha! Hrvačić, prominentni i grlati član SDA, priča nešto o miješanju politike u uređivačku politiku. omG, pa imate li imalo stida!?!?!?