Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA NARAVNO,SDA JE NAJVEĆE ZLO OVOG DRUŠTVA!!!
@mige83 Ali svaki put pobijedi na izborima.
@CrniSrbi nemoj decko da te kupim i vratim u vjeru pradjedovu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne seri i ti Ćamile, imao si priliku i šta si uradio. Uvijek isti donacije dobijali, a do mog sela niste ni put uradili, a kamo li donaciju. Isti si kao i ovi sad što su potpisali samo što tebe nema sad u kolu to je sva razlika.
Jel bolje radi Mladen Grujičić i jesu li zadovoljni Srbi i Bošnjaci
Camil se oturijo da nekazem odmetno,za razliku od Ahmetovica velikim se Bogom kunem da je mnogo gori u svakom pogledu......
Camil se oturijo da nekazem odmetno,za razliku od Ahmetovica velikim se Bogom kunem da je mnogo gori u svakom pogledu......
Namazani Ćamke hoce da on bude dudukov zamjenik podpredsijednik šumske,montira Ramizu montu😂
Camil puca na Salkicevo mjesto to znam sigurno i vidicete da sam u pravu,vrijeme ce pokazati.Sada svi nevaljaju a neznam sta je i gdje on uradijo za Bosnjake,najvise ih je otislo za vrijeme njegova mandata sa Srebrenicke opcine....
SDA opet pobjeđujemo na izborima a Vi ovce glasajte za nas da Vas kar..mo još par godina
Šta je interesatno da se prepirke oko SDA vrše samo na ovom nivou sporadicnih izdaja. Zasto se na jednom ne otvore pitanja pljačke i izdaje zemlje tokom cijeloga rata? Onesposobljavanja ARBiH za adekvatnu odbranu, prodaje teritorije i zamjene teritorije. Guranja nesposobnog kadra u sam vrh armije. Udaljavanja srba, hrvata i svih ostalih iz same vojske koji nisu bili fudamentalistcki nastrojeni ka cistom etnickom muslimanskom prostoru. Koliko je SDS porusio toliko je SDA odmogla.
Bivši načelnik Općine Srbrenica Ćamil Duraković rekao je u razgovoru za Klix.ba kako je razočaran "sretnom i stabilnom" koalicijom SDA sa SNSD-om, čiji je predsjednik Milorad Dodik. Koalicija zrtve i zlocinca , kao i u Pakistanu , Afganistanu , Iranu , Indiji gdje silovatelj ako "ozeni" osobu koju je silovao nece biti sudski kaznjen za silovanje ://////// !!!!!
Žestoke kritike Ćamila Durakovića na račun SDA: Pa dokle Bošnjo, kud ideš i s kim ćeš? S tobom ba Camile , Munirom i Fadilom u nove pobjede :DDDDDDDDDDD !!!
DaBogda sva djeca svih pripadnika izdajničke SDA ne dočekala punoljetnost
Živjela SDA
I ti nešto da kažeš!
"...koja će osigurati Salkiću i naredni mandat. On radi samo na tome da osigura naredni mandat", kazao je Salkić. Salkic protiv Salkica :-) Zato sto redakciju Kliksa drma ADD groznica, ispade nas Salke nekakva poremecena, podvojena licnost. A on organizuje iftare, miri zavadjene, i sve to strpljivo, mudro i dostojanstveno. Za diku i ponos citavoj Bosni. One and only - Ramiz Salkic. I samo da napomenem da je Durakovic najveci moron u BiH i sire.
Djubre jedno debelo americko pa Ramiz Salkic je bio u logoru i nije se nakrao ko ti,odakle tebi pravo da nekog prozivas..
Dosta vala i tvog pametovanja, pa s kim će tamo, neće valjda sa HSS-om. I tebi izgleda trebaju stalne tenzije i napetosti da bi funkcionisao.
debilu pokrij se i ne izlazi iz misije rupe, rasturio si porodicu zbog kurvi i para a znas nekome nesto pricati. mrš
@PičvajzTotalni ne mora nigdje pisati, ja kao neko ko zivi na tom podrucju znam ovog "nečovjeka"
Jel živiš u Srebrenici. Kakav je Grujičić ali realno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baš kad pomislim da ne može gore i da nije valjda toliko loše unutar SDA... razočaram se... Ćamila za predsjednika
Gadi mi se vise ova zelja za pozicijama i novcem..nigdje principa Ne znam ko mi je gori Dodik ili Izetbegovic