Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA vam je sve dala i samo ste tu mogli funkcionisati.Eto uvjerili ste se da ste bez jake stranke iza ledja obična NULA.
@nansin . Tako je. To je zato što je sama stranka nula. Trebaju im i imaju jedino takve "jake" nule.
Ukinuti finansiranje političkih stranaka iz budzeta!!
ukinut sve stranke i oduzeti im kriminalom stecene imovine i svim njihovim uhljebima koji nemaju regularne diplome otkaze podjeliti...zatim neka sposobna omladina koja nije bila politicki angazovana a imaju odlicne ocijene na fakultetima neka osnuju stranke i naravno da se te stranke ne finansiraju iz budzeta...naravno uz smanjenje administracije i uhljeba u svim drzavnim institucijama...
Reče sitna seoska varalica (alias kompenzacijski mandat), Sadik Ahmetović. Dr. nauka :) na birou za zapošljavanje u Srebrenici : ). Tamno crni humor. Sve od zla oca i od gore matere.
Odmetnici,nemogu da podjele kolac....
Plitka bara a previše krokodila
Drzite se vi SDA. Kakav nezavisni kakvi bakraci. Sve je to prdimahovina. Gdje god podji u SDA se vrati. Vazda bilo i ostalo.
Senad Šepić ubjedljivo s bošnjačke strane reda političara najveća fukara.
Tipično shvatanje demokratije na Balkanu. 95 % stranaka funkcioniše jao stranka jednog lica
ko gubi ima pravo da se ljuti
Bilo je i očekivati da će se NB raspasti kao sestrinska stranka SDA, NB je nastao samo zbog izbora, po receptubiz SDA kuhinje, a u cilju kako bi se sakupile odmetnute ovce iz SDA tora Po istom receptu je nastala i stranka PDA BiH, koja će se također raspasti. Zbog Krajine će jedino opstati A-SDA koja je miljenica SDA. Standardno dugogodišnje namještanje vlasti u korist SDA, uz kupovinu saradnje od drugih pohlepnih stranki, generalno, iste ovce, drugi čobani u službi SDA.
Ahmetovic krao od donacija za Srebrenicu...
@audi a6 Zajedno sa poznatim kolegom romom Suljo Čakanović.. valjda je Begić u zatvoru još.
Nismo mi ba za stranke i demokratiju
Vrijeme je za novu stranku za Sadika i Salku Sokolovića nemamo ih puno
Htjeli da razbiju SDA a razbili sami sebe , i jos pokazali svoja prava lica
Sadikovic mislio grabit pare i orejo nezavisnog bloka, cim nije dobio nikakve funkcije bejagi Sepic lopov. Sad opet voli SDA. Hala
nek vide balijek koje su moralne nule birali godina i kleli se u njih, a i ovi ostali u stranci su isti
Koliko me sjećanje služi ovaj zloduh Sadiković je imo nekakve nečasne(bludne) radnje prije nekih 10-tak godina sa malodobnom ženskom osobom romske nacionalnosti,pa ne kontam zašto nije u trećem paviljonu umjesto da nam opet serucka o politici i poštenju njegovom a lopovluku svih drugih.