Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik na aparatima ...
Odvojices se u ali u limburgu mjesecu.. mozes samo dobiti drugo poluvrijeme koje gubis 99%
dogovor starih jarana dodika i bakira...da se skrene paznja javnosti s korupcije pljacke drzave i donacija nepotizma politickih ubistava i kupovine diploma...
@yeba.mene.drzava Tom pricom su i oni sto su mahali zastavama Jugoslavije i pricali kako je JNA njihova se sluzili, pa ta njihova vojska proizvede hiljadugodisnje robijase na njihovu stetu.
Dišii debeliii ,dišii
Kad chetnik mastat krene ode daleko sa mastom svojom, a jadnik na Mejdan nigdje nesmije strah ga, boji se, plasi se svake bitke... a Bosnjak na Mejdanu hrabro stoji, ne mrda 600 godina. Eeee moj chedo chadzavi budi miran ili te ceka Bosnjacka Gaziska cizma da te gazi.
Muslimanskog naroda, debeli covjece, onda nastavi dalje pa reci pravoslavnog i katolickog
Kakvo sranje od čovjeka? Misliš možeš stati svima na žulj a da ti niko neće odgovoriti. U slučaju sukoba ti ćeš biti kriv za srpski narod.
"Nama nije stalo ni do nikakve BiH, a pogotovo ne do Republike BiH", rekao je Dodik za RTRS"pa ni ovima nije stalo do RS.Zar se niste sada izjednacili u misljenjima?Dodikovo stalno ponavljanje je dovelo do ovoga.Nije se ni za cudiditi....
Za godinu dvije BiH ulazi u NATO i ovaj primitvac Dodik silazi sa politićke scene.U BiH živi manje od 600 hiljada srba prosjećne starosti od 43 dodine i kad bi pokušali bilo kakvo otcjepljenje srpske republike brzo bi bili poraženi.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će biti u BiH manje od 400 hiljada.Dodik na Rumunskom jeziku znaći povratnik.
cuj to antidejtonska, antiustavna, a krme poziva cjelo vrijeme na odcjepljenje RS-a i provodi neke referendume i govori kako je RS drzava itd.
Srpski analitićari kažu ukoliko bi srbija zaratila sa bilo kojom državom sa kojom se granići ona bi se raspala . Ukolko bi konkrektno srbija napala Kosovo rat bi odmah nastao u BIH gdje bi Bošnjaćka i Hrvatska populacija brzo ugasila srpsku republiku.U BiH ima 3 puta više Bošnjaka od srba.Kad bi se srbija umješala u ratu u BiH bila bi bombardovana od NATO pakta jer je srbija priznala vanjske granice BiH.
Čitajući ostale komentare neeeeee mogu vjerovat da ima još u ovoj Bosni levata koji nasjedaju na foru nacionalizma.
E sad ponovo krecu igre. Opet na relaciji nacionalizma i rata. A mi čemo opet biti ovce 🐑🐑 ble
Bosna i Bošnjaci.Od une do Drine od Save do Mora.Jedan i jedina BOSNA.
Bošnjaci Bosna jedna zemlja jedan naod od Une do drine od Save do mora
Jeste se svi naostrili nmgnda vjerujem imam osjecaj da pola vas jedva ceka belaj
Bosna i Bošnjaci
Bosna i Bošnjaci RS je po Ustavu i Bošnjački entitet i bit će to za 5,10 ili 50 godina.Samosabura :)