Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je da vodite žestoku raspravu o socijalnom stanju građana Federacije, p.... vam mater'na bezobrazna
...jučer su vodili, vidim da si neupućen... ŽESTOKO su na sjednici Vlade FBiH podigli sebi dodatke za ugodniji život ;)
vidi ti srpskih isprdaka iz SDP i SBB, kada su hapsili gosp. Budimira onda su naveli kao veliki broj pomilovanja, a kada se dokazalo da su drugi imali veci broj pomilovanja oni sad traze nekakve druge razloge, a nece da kazu pravi razlog, a to je da gosp. Budimir nece da igra kako zlogumdzija zeli.
Jadnici! Nisu u stanju da uspostave normalnu vlast već treću godinu od izbora, a glavna tema im je, sada je već jasno, mutna i diskutabilna situacija oko Budimira. A naša djeca neka se i dalje rađaju kao anonimusi bez matičnih brojeva! Gonite se u P.M. !
Žalosno je što će Budimir ovo sve dobro unovčiti
a da li je Radmanović dostojan funkcije člana i predsjedništva BiH ili da li je Dodik dostojan funkcije predsjednika jednog dijela BiH ako stalno negira postojanje države BiH
vodice oni al u guzicu svaki dan 100 novih gladnih na kuhinjama stoko jedna mrljava jel vas to brine jel ko kupuje kozmetiku u ovom gradu ne nemaju raja za kifle kozmetika luksuz u sarajevu he hehehehehe skinite ove mrljavce sa portala vise
HAHHA! Kako ofirno SDP i SBB bi da ga razriješe po svaku cijenu. Smiješno da smiješnije ne može biti...
Treba ove iz SBB-a i SDP-a pohapsit,pa oni su zajedno sa HDZ-om montirali sve ovo Budimiru, jer im smeta.Čast izuzecima,ali svi ovi parlamentarci su fukare koji su do juće bili golje i ništa nisu imali.Sad se uhvatili vlasti pa marišul,marišul.Ništa oni nerade samo se bore za svoje fotelj i kako što više love da dignu.
Ovaj Budimir je fkt dosadan,uhapsite ga i završena stvar... NE SMARAJTE sa njim svaki dan...
HOCE LI NEKAD NESTO DA SE DESI ....
Zestoko se raspravlja pa poslije svi skupa na neku vikendicu.MRS Lopovi
sve ih treba za glavu skratit` goli olos,sjcikese,kriminalci,poltroni,demagozi.najgori soj ljudi!!!!!!
Rekla sam i prije i ponovit ću, *ebo vas on i vaša vanredna sjednica zbog njega, sastanite se i žestoko raspravite je li u redu da novorođene bebe već više od 3 mjeseca faktički ne postoje, odnosno nemaju svoj JIB. Sramotno je za kakve se gluposti oni vanredno sastaju, nas boli briga za Budimira, nama ni iz đepa ni u đep!
...ni iz džepa ni u džep...sorry, morao sam :)
u pravu si, priznajem gresku :)
Standardna prica, SDA brani kriminalce i Budimira. Sve ono sto neko kaze protiv toga nazivaju politickom igrom i drzavnim udarom. HDZ,SDP,SBB,SBIH iznose cinjenice gdje postoje dokazi, a ovi pricaju kako je to sve dobro osmisljeno da se skloni predsjednik... ccc SDA ko vas ne zna............
najbolji je prijedlog gosp. Alagica(SDP).neka podnese ostavku i da vise zavrsimo sa njim,idemo se baviti drugom problematikom!!
Mili boze moj, ja cirkusa... stid me sto zivim u bih