Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve odbiti, nisu nam potrebni nacionalni torovi. Jedan čovijek ,jedan glas, pa nek glasa za koga ko hoće. To je jedino demokratski, sve ostalo je apartheid.
I još provjeriti, ko se stavlja na izborne liste. Svi koji su osuđivani ili optuženi za kriminal, ubistva, silovanja i ostalo, u normalnim državama nemaju pravo na kandidaturu. To samo kod nas funkcioniše da jedan zatvoraš vodi politiku.
svaki narod treba da bira svog člana predsjedništva, a ne drugi narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uglavnom. Bošnjaci zagovaraju politiku jedan čovjek jedan glas isključivo da bi zbog svoje brojnosti imali sve u svojim rukama. Isto bi HDZ u Mostaru, ali se sad Bošnjacima sto predlažu na nivou drzave ne svidja u Mostaru,... i obratno HDZ-u. A narod ništa drugo ne zna, što se vidi po komentarima, do mrziti.
@Cicibann. Sta pricas gluposti? Dok tzv bh srbi i tzv bh hrvati guraju po jednu opciju, hdz, snsd, Bosnjaci imaju 5 jenako jakih politickih partija.
Bosanci pohrle svake godine u Makarsku na more. HDZ-ovci u sred Makarske naprave spomenik Tudjmanu, covjeku koji je zelio da podijeli domovinu Bosancima uz nacinalisticko- fasisticku politiku i koji je u konacnici uzrokovao masovna stradanje ljudi svih etnija. Tako nekako se danas Hrvatska i Kolinda ophode prema BiH i mi prema Hrvatskoj i Kolindi.
Ma da, ne daju nam koristiti maternji jezik, brane upotrebu riječi županija (jer je to hrvatska riječ za kanton) pa nam onda kažu da imamo sva prava i da smo jednaki s druga dva naroda. Tko tu koga yebe? Ako smijem reći tjedan za sedmicu, onda smijem i županija za kanton valjda.
MRZIM čovića !!!!!!!!!!!
Trrba usvojiti zakon sa naponenom da se može glasati za adz i covica, nemoj te uvijati o sejdicu i fnciju
Ovo je smiješno. Država dozvoljava sve i svašta. Hrvatska daje dozvole Tomislavgradu i Livnu koji su 17 kilometara od hrv-bih granice. Šta se dešava sa Daytonom, kakav je ovo izborni zakon? Gdje je USA i EU da više odjebempo ovaj glupskonski Dayton i da uspostavimo građansku Bih i s tim izborni zakon koji lijepo kaže: JEDAN ČOVJEK - JEDAN GLAS! Ovdje trebaju BOŠNJACI konačno zatražiti ustav građanske BiH ili sve drugo je "palestinizacija"!
Ma treba sve vratiti na Bogumilstvo, a kome se ne svidja, granica i ostaviti pasos na salteru. Ima nas mnogo vise koji volimo ovu zemlju vise od na(zi)cionalnih torova
Govorila je i zastupnica HDZ-a Monika Tomić koja je rekla da se sve svodi na to da se Hrvati izbace iz vlasti, odnosno da u BiH budu "neka manjina". Odlicno formulisano samo sto je umjesto "neka manjina" reci dijaspora rh jer evidentno je da su dijaspora i tako se i ponasaju.
Svako ko izlazi na te izbore da se zapita gdje je zivot do sada potrosio. To je vjerovatno najkorumpiranija i najneobrzovanija politicka scena u istoriji ovog kontinenta. I kojim izborima se vi nadate?
svaki narod treba da bira svog člana predsjedništva, a ne drugi narod.
Kako bi da ovdje ima još crnaca, kineza, koliko bi onda trebalo članova predsjedništva?? Amerikanci to sve imaju i biraju JEDNOG ZA SVE.
bravo combe..zapitas li se ikad recimo sta bi bilo da njemci tako rade, francuzi, rusi, amerikanci..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bosnjaci ne treba da se loze dzabe, ovo je samo igrokaz i predstava za javnost.Bake je vec dogovorio sa Covketom broj 3 jer u suprotnom nece biti budzeta a ni EU.Babo u Krajini posao privodi kraju i uskoro proglasava broj 4.Predsednik Mile je pripravan i spreman da reaguje.Pred nama je period konacnog raspleta
Sjeti se 92 kako je taj rasplet tekao
1. Hrvati pedokatolici imaju trečćinu vlasti u BiH, a polovinu u FBiH; 2. Hrvati pedokatolici na teritoriji BiH na kojoj su većina su stvorili najpedokatolitičkiju i najaparthejdniju teritoriju na svijetu; 3. Da je hrvata pedokatolika 50%, a Bošnjaka 10% Bošnjaci ne bi smjeli ni pisnut, a kamoli tražit treći entitet; 4. SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji...P.S. IZABRAĆEMO VAM GA
kozojeb i fašist ,to si ti koji sereš a ruke ne pereš....
@sandej hahahahaha...........ma šta reče..........imaju li hrvati obraza da ikome kažu da je fašist hahahhahaha...........djecu vam hrvatsku pedokatoličku........ SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji...P.S. IZABRAĆEMO VAM GA
Smijali su se nama kad su im dali putovnice da idu gdje hoce dok mi u redu cekamo na vizu, e sad se mi smijemo sto su se rasuli po bijelom svijetu ko dzubre po njivi
jest dobro si.. sad mi ovdje uzivamo u ovim politickim blagodatima .. ne seri
Sramota ovih muslimana u saboru sramota