Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam zasto se cudite ljudi kad su na vlasti nesposobni ljudi.Kad je voz prosao kroz kokuruz ovi se pitaju.Prvo se donose zakoni o raspodjeli, tek onda zakon o akcizama uvazava.Ovo nam jasno govori da ovi nemaju pojma koji zakoni su vazeci, i koji nisu uskladjeni sa stvarnoscu.Njima je vazno da mogu donositi zakone o njihovim primanjima, a sve ostalo im je nevazno.Ne rade poslove za koje su placeni.Birali smo ih sa povjerenjem, a oni nas napravise robovima.
neka vas serbi karaju,iskarali su vas na sve moguce načine još je ostalo karanje finasijski,nažalost to ce placat ionako osiromašeni bošnjo,ali bošnjo je i glasovo za ove,pa opet tu ne treba žalit,napred serbi samo deri dok bošnjo ima na vlast SDA i SDP,koji su nas u crno zavili
SDP?
pocrkali da bog da!
balije se krve oko plij
@RepublikHerzegowina ... plijena.
Ne daj naše pare Fadile. Imamo mi dovoljno svojih krivina da ispravljamo, dosta više ugađanja bankama, EBRD-u i onima koji negiraju državne institucije.
fadile oplodi je... bolje ce raditi..eheheh
Oprosti Fadile takva je sudbina bila ako ti išta znači kćer mi se sad zove Fadila, nisam znala gdje si nisi mi se javio udala sam se za Bakira i sad ga volim plaho..
Znaci sda nametnula akcize narodu da finansira dodika koji pljuje po BiH kako god stigne koji bi je odavno sahranio da ikako moze, odlicno.
Ovo ka za vrijeme Tita što je bila ona pjesma Federacija radi , Srpska se gradi. Sve zahvaljujući zlikovcima iz SDA , HDZ i SBB
Novac od akciza koji se prikupi na TK i USK će ići pravo u RS. TK i USK od tih 40 miliona maraka godišnje neće dobiti ni milimetar asfalta. Bravo reformatori i ekonomski magovi, svaka čast na stručnosti.
https://pbs.twimg.com/media/DixnYuwXcAAAlPr.jpg Ovo vam je , dragi moji dokaz da akcize , režirane u kuhinjama izdajničkih SDA i SBB i srbočetničkog HDZa nisu ništa drugo do pomoć Dodiku da ostane na vlasti. Pogledajte brojeve dobro , Federacija daje pare Miloradu
Gigant premijer....daj ba nek me neko budi iz ovog sna, pa makar i u Ugandi....
..zasto se ljutite na novalica koji je kletio 8 miliona a svejedno vam sto je neko klepio 100 miliona na kupovini talgo voza bez lokomotive?...fadil je bar skroman momak.....siguran sam da znate ko je klepio 100 miliona za 3-4 vagona ali o tome cutite jer se radi o voljenom bakiru i sebiji....:)