Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je falsificirao dokument za dobijanje 10 miliona tendera državnih para i sad ga se imenuje za Ministra Pravde dok Nešić je na Vaskovića blogu opisan uzduž i poprijeko i to bude ministar sigurnosti, van svake pameti
Zaštita Ustava i zakona se smatra "destabilizacijom" dok popustljivost prema kršenju Ustava BiH kao "relaksacija odnosa"? Hoće li uskoro biti opasno sprovoditi zakon ikako?
Drogeraši ministri
Vidi Forte u drustvu sa Kostarcem i Nesicem! Slika sve sama govori. E moj Bosnjace sta ti sebi dozvoljavas da ti ovakav izdajnik sjedi u parlamentu drzave BiH.
Poglabas ga izdajniku
A i bosnji, onako osunecenog, kako ga najvise volis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne vidjah ime svoje na ovome spisku.
Postajemo mafijaška drżava
Zmaj od laktasa nije nista bolji.
Ne lafe. Iz Laktaša je Vepar!
Ovdje staje pamet.Tako smo glasali nazalost
ako niste znali zmaj je doktor BIKOLOGIJE,diplomiro je univerzitetu Grmeč
gledaj komentara ovi prije sto su bili sve krimosi ali oni valjaju a novi krimosi ne valjaju
Neka pati,kome smeta….
Zmaj je pošteniji od sviju njih
A sta drugo ocekivati od opizicije nego da napada
Ministar sigurnosti visokopozicionirani clan u organizovanom kriminalu, ne priznaje državu gdje je ministar, učestvovao u stotinama malverzacija, Ministar pravde krivotvorio dokumenata. Ministar odbrane bije se u kafanama i ima dvije pravomoćne presude. Ministar inostranih poslova nastavnik fizičkog. Ministar prometa i komunikacija od prometa i komunikacija ima vozačku dozvolu.
Šta hoče SDA ? Rješite se Bakira i Sebije -Napravite RENESANSU !
jadno je ovo Vijece ministara,kao da se neko trudi da devalvira ugled ove institucije ovakvim ministrima
Furdo iz opozicije - ŠIC
Sta fali Zmaju od Šipova tu je negdje u 5 dkg sa milojkom.
Na sljedecim izborima ako Bog da, glasat cu za desnicarske stranke ZIVOTOM! Usta ti se Konakovicu p...m, koga sam ja zaokruzio!!!