Sastanak u OHR-u
0
Žestok sukob Tihića i Dodika
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti čiča napolje.Ti ćeš meni živce da kidaš.Poslije da pričaš kako ti naplaćujem pet karata.Napolje,čuješ li?
zlato sreco puno se javljas s obzirom kako si glupa jako....tvoaj dva posta mnogo, mnogo.... nemoj slucajno da pises u mnozini bivsa muslimanko, jer poput tebe budale su rijetke... ti spomenu mlade...a kakvi su to mladi...de pogledaj malo bolej nadjes li ih vise od pet u svim skupa bilbiotelkama u gradu ja ti kupim burek...kako bi vladali, a ??iz kafane? i en spominji islam kukavice crna okrenuce ti se usta ćafirko, prostudiraj neznaloco malo politicku scenu pa se stidi svojih rijeci....
a ja nam političara ne mogu se ništa dogovorit da se ne svađaju jel to politika???? sviju svrgnit i sve im oduzet nek na ulici završe pa nek se kaju do kraja života što nisu na vrijeme donosili odluke
Jedan podatak daje sve odgovore: - \"Više Bošnjaka ima pasoš Hrvatske nego Srba koji imaju pasoš Srbije - prokomentirao je Dodik.\" Sto se jos samo shabani tripuju na ta nacionalisticka lozenja dok nas svijet kupuje nasim parama... Djeca ce vam biti robovi `ko \"crnci u americi\" za 20 godina gospodo nacionalisti.
Dodik je bog vi supci, pricajte sta hocete...dosta je meni suplje politike, pa zrtve ove one...zrtve su sa obe strane pametan covjek to nece negirati!!!DODIK BOG SPASICE SRPSKI NAROD OD NEPRAVDE
Dodik je bog vi supci, pricajte sta hocete...
Da Vas sve pitam: A ZA KOGA STE GLASALI ??? :)
Sve bi to Tito u zatvor strpao. Necemo demokratiju.
\"zestoka\" predstava treba uho izabrati bosnjacima za konacni noz u ledja
Oprao sam usi. Hoce li neko da me doda na msn ?
- Više Bošnjaka ima pasoš Hrvatske nego Srba koji imaju pasoš Srbije - prokomentirao je Dodik. U pravu je čovjek, pogotovo sad kada su uslovi pooštreni, da vidim ove iz rs-a kako će dobiti pasoš srbije. Još malo pa će nam svima trebati viza za laktaše. Slažem se sa forumašem \"Ja\", i ja ih obožavam, kakva Top lista nadrealista šta je ovo - Reality tragikomični show. Prejaki su.
nacionalizmu nigdje kraja , dodju ljudi iz evrope pred izbore i kazu vam jasno i glasno mjenjajte ih a vi po starom sta sad koji kur.c komentarisete !!!
pljucccccc
TIHIC IS LEGEND !!! BiH4EVER
Evropa i svijet nas prave budalama uz pomoc Ohr i njihovih pomagaca citaj RS Gradjani Hrvatske nacionalnosti mogu uzeti ili vecinom imaju putovnice ! Gradjani Srpske nacionalnosti ce uzeti Srbijanske pasose ! Bosnjaci ce birati ili , lili - ili imati radijus kretanja nekih 200 km u krug ? Bosna kao ovakva Nikada nece moci u Evropu , jer krscanska Evropa nece nikada dozvoliti da u nekoj skorijoj buducnosti presjedavajuci EU parlamenta bude Bosnjak - Musliman ( zbog toga ni Turska nikada nece moci u EU - ali je u NATO savezu ( boli glava ) .. Citajte malo izmedju redova danasnji svjetski poredak i politiku .