Komentari (397)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha nastavnik fizičkog
Pišno sam od smijeha..
Sta ce nastavnik fizickog vaspitanja na ovom sastanku? HAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PA CELICNA LEJDI, KRALJICE
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sizofrenicna kvazi doktorica. Studirala preko decenije i nikad ga ne bi zavrsila da nije sda veza i vezica. Slika i prilika nepotizma u ovoj drzavi. Zena puna kompleksa uz koju mogu napredovati samo gu..e muhe i uvlakaci. Sve ostale gazi i ponizava.
Sta ce nastavnik fizickog vaspitanja na ovom sastanku? HAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PA CELICNA LEJDI, KRALJICE
@zlipke Zena je zavrsila fax 198x otpadu jugobalijski tako da joj sda koja je osnovana 1990 ako negrijesim nije mogla zavrsiti diplomu,kao snaha drzavnog neprijatelja vjerovatno nije imala tretman poput vas balijetina komunizmom kontaminiranih koji su zene davali smrdima na karaqnje kako bi isli besplatno na more i uzivali socijalu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko je ta Čavrljuga da se toliko insistira njeno postavljenje za dekana. Da nije slučajno i njoj diplomski radio Asim Kurjak kao nekima od prisutnih na sastanku?
Cuj za 10 min se vratio sa KoNJakovicem, znaci KoNJakovic bio tu negdje sa strane nastimano da on uleti da naprvi cirkus, pa da kenja posle po tv-u kako je on reko seki ovo ili ono...
Dobri su ovi SDA-Sebija botovi... Hvale laz, kriminal, budalastinu, nestrucnost, falsifikovanje, kupovanje diploma... Aferim, braco muslimani, vjernici. Svaka vam cast. Nema veze sto je i Sebija magistrirala na plagiranom radu koji joj je napisao Kurjak u Zagrebu. Nema veze ni sto na KCUS nema nicega, a pacijenti umiru kao na traci... Aferim.
HALO, KLIX! Koliko vam je Sebija platila da brisete komentare negativne po nju?
Prestrasno je vidjeti koliko komentara s tacnim informacijama, a negativnih po Sebiju brise Klix.
Neopisiva, swxy, arogancija gđe. Izetbegović.
Trebali bi svi nositi dresove svojih ekipa da ih znamo razlikovati. Ko koga, ko kome
Sebija je sljam najveći
Ne zna se šta je duže tekst članka ili komentari 😂
Iz svih ovih dešavanja vezanih za prekaljenu doktorku i menađer'cu Sebiju, mogu samo zaključiti da Baketu nije ni malo lako... Iskreno suosjećam sa tim čovjekom.
Ovi nas svi jeb pa vi vidite ko je glup ovdje
Bagra. Ode raja vani. Neka vam puni fondove ko god hoće, pljačkajte koga hoćete Bye bye
"Izuzetno je važno da studenti Medicinskog fakulteta UNSA imaju kvalitetnu nastavu, a da nastavnici budu zadovoljni svojim statusom i u skladu s tim pružaju maksimalan napor u edukaciji budućih ljekara" A ostali fakulteti ne trebaju??
@akademija Jadan je fakultet na kojem Sebija predaje...
I to za fizicko nije mogao zavrsit vec je stelio i placao, 10 ispita za dan hahahaha
U pravu je gsp.Izetbegovic. Prepali se zecevi i galame. Nepotrebne frustracije. Nastavnik fizickog nema kompetencije da sjedi sa ljudima iz medicine i UNSA a smece je svakako mu nije tu mjesto jer smrdi .