Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konju kako ih je trebao upozoriti kad su trebali doći na Bjelašnicu a ne na Jahorinu. Otkud je čovjek znao da će na Jahorinu. JNA je ostavila dovoljno mina u Bosni da ih neće očistiti još za sto godina.
Jadan momak ...
@Cro ti nisi hrvat ti si obicni Šokac
POTPISUJEM,naježio sam se kad sam čitao,to o dežuranju,fuj,fuj,helikopter iz BL?????Pa na kraju krajeva,uHNK kad si HR onda te voze na Bijeli Brijeg,kad si Bošnjak u Južni logor,a Srbe vjerovatno u Nevesinje,pa u trebinje..Podgoricu ili BG,j..bem ti Dayton,fuj na njega ko na g.ovno
@CRO glup si i sramotis Hrvatski narod I da je Kosuta u Federaciji (no mislim da pripada RS-u, ali nije uopce bitno), zna se tko je postavio mine! SRBI Decko treba tuziti prvenstveno RS zbog postavljanja mina, i drzavu BiH sto 15 godina poslije rata jos nisu uklonjeni. Strasno mi je zao mladica. Zelim mu brz oporavak i svu snagu...ovo je pak veliki gubitak i treba vremena da se preboli. Ja u ovoj nasoj zemlji ne silazim sa betona, najsigurnije. Btw, ironicno da i u Sloveniji postoji takodjer planina Kosuta..
DAJ ZABRANITE KOMENTARE NA OVU TEMU. PA MOMAK (ko god on bio) SE BORI ZA ZIVOT, a ONI SE OVAKO PREPUCAVAJU OVDJE. NEMA SMISLA !!!!
Bojkotujemo odlazak na Jahorinu, jer nisu obilježena minska polja, ni kriv ni dužan nastradaš.
Potpisujem sve tšo si rekao, šefe. I ja sam sto puta slično govorio, ali si ti u deset rečenica sažeo bolje nego iko suštinu svega što nam se dešava. Upravo se sa pričom \"neće valjda\" uvukosmo i u 21. vijek, a i sami smo u velikoj mjeri krivi. Neću dalje, samo bih razvodnio, aferim i hvala još jednom
ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada. ko visoko leti, nisko pada.
Iskreno mi je žao ovog mladog Slovenca a ovaj Zenuni nema pojma. Ovaj Slovenac treba tužiti BiH, RS i FBiH, kao i Olimpijski centar Jahorina (ako je koristio njihove usluge) što nisu obilježili minska polja i zbog toga je nastradao.
i ti slovenci jesu našli gdje će doći niti mi imao opremljene službe plus minskih polja po planinama
jel ovo onaj mirvad zenuni, koji se spominje u svjedocenju isljama kalendera u slucaju turkovic?. \"drogu sam predavao mirvadu zenuniju\"
Košuta,Jajce,Golica,Komin,dio Biča pa sve do Trijeske je u Kantonu Sarajevo
su paraglajderisti, malo paraglajderi, malo paraglajdisti, malo paraglađoši, daj ba ljudi, saberite se. jesi li ga operisali HIRURGISTI, a anesteziju mu dali ANESTEZIOLOGISTI? ni vi novinisti niste baš \"na ti\" sa pismenošću
da je bio pametan i došao na Bjelašnicu, sad bi bio čitav.
Košuta je Federaciji
BOJKOT JAHORINU --- SVI BOSANCI SLOVENCI HRVATI ALBANCI .