Ibrahim Spahić
0
Ženu za premijera BiH
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po prethodnim komentarima zakljucujem da su urbani ljudi prestali da egzistiraju u BiH, nazalost.
Budalo jedna da bi li !
E jebača u.p.m.on bi sebe za predsjednika a sve oko njega da budu žene.
nemoj da me vrijeđaš da ti ne bi oko izvadio. može li se išta sa vama primitivcima razgovarati bez da vrijeđate?! normalno ako ima neko sposobniji od nje da radi taj posao neka mi je tri puta rod ne može.!!!! zato nam je ovako dražesno kad sve ide po rodbinskoj liniji..
Odlican prijedlog i jos da bude nestranacka licnost kao npr. Svetlana Cenic. Zasto da ne?
ovaj blento nije svakako normalan
Pa zar nisu i do sada Ibrice sve bile p.i.č.k.e. premijeri??? Ni jednog čovjeka sa mudima da nešto promjeni....................ha ha ha
cuj lavata@mastermind,\"zar ne treba sposobna osoba,\"hoces reci idiote da ti je Majka,sestra,zena..... nesposobne,manje vrijedne!!???
jooooj ideje, odlicna je!!!! za premijerku dusanka (čedo maajka) majkic, za ministarku vanjskih poslova (posto znaDE strane jezike, tj. srpski i hrvatski) arzija mahmutovic, a za ekonomiju borjana kristo, kazu da voli pare vise od kur.ca
slučajno poznajem ovog lika i mogu reći da je pravi perverzni starac!!! čuj ženu.. zar ne treba sposobna osoba da bude na tim funkcijama??