Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani sela Lakat u Nevesinju u II svetskom ratu spasili Srbe od pokolja. U ovom ratu te iste komsije Srbi vratili dug tako što su pobili svakog komšiju muslimana koga su se dočepali. I to na svirep nacin. Ljudstvo i čoještvo..
@Kundak vi spasili....hahhhaahhhh pa vi ste najvise klali. Vi ste maljevima lupali. Vi ste najvece ustase bili. Zato i imate u svojim vitrinama 13.SS SLAVNU.
simeon..to ti je opravdanje majmune , bravo hos bananu?:)
Citam komentare i ne vjerujem koja kolicina mrznje, zatrovanosti i hejtera na jednom mjestu. Vidite li vi ista dobro i pozitivno, ikad, i u cemu?
welcome to bosnia, exit is to your left
Koja je drzava prva Judenfrei u evropi od 9.5.1942.?? Slijedi nagrada za tacan odgovor!:)
Od vašeg spašavanja Srba, njima kosti i danas iz jama nisu našle smiraj !!! Samo toliko, pametnom dosta!!!
Ljudski respekt i divljenje. Zaprepašćuje da iz generacije u generaciju, ljudski rod je sve slabašniji, plašljiviji. Ljudi su ustajali, borili se za ideje radničkog pokreta i internacionalizma u drugim državama, Španiji, Francuskoj. Spašavali su ljude od fašističke nemani, a mi se danas bojimo onih koje smo mi birali. Današnja ulema je brojnija u Blajburgu nego na komemoracijama u Jasenovcu.
Dje je onaj teslamilankovicpupin da vam okaci koju sliku dobrih bosnjana...drkotino smrdljiva pu!
Krajnje je licemjerno pricati o ovome a ne spomenuti svirepe zlocine muslimana i polozaj iz u ndh. Barem preskocite tu temu brukate se samo
Baljad nose ime i čast slavne 13 SS.
vasa je sve i jedna bila ss,vi niste znali s kim bi prije,sa partizanima,saveznicima ili nacistima,a kad je turska okupirala balkan najveci ste vi vazali bili,nijedna nacija se nije poturcila kao srpska !
Bošnjaci svakome valjali u prošlosti, a malo im se vratilo. Ali neka, treba da budemo ponosni i ostanemo dobri Bošnjaci. 🇧🇦❤️🇧🇦
kolko je bosnjaka bilo u ustasama, a kolko u antifasistickim armijama? samo pitam. bosnjaci=fasisti
@bosnischeeinspritz da nije mozda ustastvo antifasizam?
Muslimani s
Ante Pavelic: „Muslimani nisu samo dio hrvatskog naroda, oni su jedinstvena sastavna srčika hrvatskog naroda i Nezavisne Države Hrvatske. Vjera ne može razdjeljivati jednaku krvnu braću“.
Evo jedna prikladna o spasavanju: https://www.youtube.com/watch?v=bSyYwPItGvE
Ne zaboravite da su tzv. Srbi prvi ocistili Jevreje i proglasili "jundenfrei" Beograd.
Ukucajte "Milan Nedic" na google.com
@1992NevesinjskaPuska Bar nismo kao narod presudjeni za genocid, najteze masovne zlocine nakon WWII, udruzeni zlocinacki poduhvat, zive lomace, tercijalne masovne grobnice... Srbin je sinonim za zlocinca i genetski otpad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da su Romi ubijani u ll svjetskom, sada ne bi postojali
Znaci NDH, nije ubijala muslimane. Zasto? Zato jer su bili saradnici NDH.....a to i danas vidimo na vijestima o izraelu, vecina bosnjaka tamo velica hitlera, i kaze steta sto posao nije do kraja obavio.
Izrael je gori od samih fasista, niko ne mrzi jevreje vec cionisticku gamad koja vodi Izrael. Imamo mi i svojih Jevreja i ne fali im dlaka sa glave.
@thegamer6 Ante Pavelic: „Muslimani nisu samo dio hrvatskog naroda, oni su jedinstvena sastavna srčika hrvatskog naroda i Nezavisne Države Hrvatske. Vjera ne može razdjeljivati jednaku krvnu braću“. https://www.youtube.com/watch?v=bSyYwPItGvE
PRIKAŽI ODGOVORE (6)